Sagt i AGF-ugen

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 3. maj 2019, kl. 21:25

Ugen går på hæld og det er igen blevet tid til at supplere fredagsøllen med en lille håndfuld AGF-citater fra den snart forgangne uge 18.

- Det er fedt. Jeg synes, jeg har gjort det godt i de opstarter, jeg har haft, og så er det jo med at gribe chancen, når den er kommet - den er så kommet relativt hurtigt i hver opstart. Og så er det jo vigtigt at holde sig skadesfri, og det har jeg jo gjort.Jesper Juelsgård til Tipsbladet.dk om det faktum, at han er den AGF'er, der har fået mest spilletid i denne sæson. Helt præcist 2.661 minutter i alle turneringer.

Skærmbillede 2019-05-03 Kl . 19.33.13

- Det er måske den mærkeligste kamp, jeg har spillet, men sådan er det i fodbold. Det er dem, der er skarpest som vinder. Du kan kreere nok så mange chancer og ikke vinde alligevel. Havde det været os, havde vi fået en over næbet, fordi vi ikke fik sparket bolden ind. Det gjorde vi i dag. 


Frederik Tingager til Århus Stiftstidende efter søndagens kamp mod AC Horsens der jo endte med en 3-1 sejr til os - selv om spillet i perioder af kampen ikke havde været synderligt godt fra de hviie.

Skærmbillede 2019-05-03 Kl . 19.33.51

- Førsteholdsspillerne havde kampen igennem en rigtig god indstilling, mens de unge spillere igen viste, at de hele tiden nærmer sig et niveau, hvor de på et tidspunkt kan ende med at få chancen på førsteholdet.

En meget tilfreds træner Rubén Sellés til AGF.dk efter 5-2 i reserveligaen over rivalerne fra Brøndby IF hjemme i Ceres Park. 

Skærmbillede 2019-05-03 Kl . 19.34.23

- Vi har vundet fem kampe i streg, men er sulten efter mere. Vi var ikke inde i en god periode, da vi sidst var i Aalborg, men nu er vi i god form og har nok en fordel i, at vi har skullet kæmpe for at vinde puljen, hvor AaB derimod hele tiden har været sikre på at gå videre - det giver os en kant og en skarphed, vi kan udnytte. 

Tobias Sana til AGF TV om søndagens første playoff kamp i Aalborg, hvor vi har revanche til gode efter vi i marts tabte 1-3 på Aalborg Portland Park. 

Tobias Sana 280419-01 (1)

- Det kræver ufattelig meget at vinde de kommende kampe. Europa League er stadig langt væk. Det er en prøvelse at gå gennem gruppespillet. Det er en mental test, som vi har klaret. Så jeg er ikke bange for, at vi ikke er klar til AaB. Men vi møder et bedre hold nu - det er der ingen tvivl om.

David Nielsen til JP Aarhus om søndagens kamp og udfordringen ved det veloverståede gruppespil, der jo betød, at vi endte som nummer et i vores pulje og derfor nu har chancen for at kvalificere os til Europa League. 

Skærmbillede 2019-05-03 Kl . 19.35.10 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet