Sejr bringer reserveholdet til tops

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 6. maj 2019, kl. 17:33

Mandag eftermiddag bød på endnu en sejr over AaB. Den her gang i Reserveligaen. Og sejren bringer os uhyre tæt på det danske mesterskab for reservehold.

Mandag eftermiddag lagde Ceres Park ramme til kamp i Reserveligaen, da AaB var en tur i Aarhus til den omvendte kamp fra søndagens superliga-opgør i Aalborg. Og selv om de sagde farvel til deres hjemmepublikum i går, så var både Rasmus Würtz og Kasper Risgård i aktion for AaB, der også havde flere andre rutinerede Superliga-spillere på banen. 

De var oppe mod et AGF-hold præget af yngre spillere, der fik støtte af rutinerede kræfter som Tobias Sana og Adama Guira. Med på AGF-holdet var også en prøvespiller i skikkelse af den 18-årige australier Zach Duncan, der stammer fra Brisbane og som bliver set lidt an i øjeblikket.

Og netop den unge australier - med det for AGF-fans så velkendte efternavn - åbnede scoringen i Ceres Park efter godt 20 minutters spil, hvor et flot indlæg fra Daniel Thøgersen fandt Zach Duncan i AaB's felt og efter en fin tæmning og efterfølgende afslutning kunne australieren score til 1-0. 

Hurtige 06051901

Selv om AaB derefter pressede på - og blandet andet tvang Oscar Whalley ud i en klasseredning, da en AaB'er afsluttede tæt under mål, men hvor Whalley fik hånden ud - så holdt den stilling halvlegen ud.

Anden halvleg 
I anden halvleg startede AaB bedst og lagde blandt andet ud med et langskud og kort derefter et farligt hovedstød, hvor Whalley igen måtte på arbejde med to gode redninger. Og det var kun spanierens store kvaliteter på stregen, der holdt det unge AGF-hold inde i kampen fra anden halvlegs begyndelse. 

I det hele taget var det ikke meget AGF var på AaB's banehalvdel i anden halvleg, hvor nordjyderne pressede på for udligningen. Men det unge AGF-hold kæmpede bravt og selv om vi stod dybt, og AaB derfor flere gange kom til farlige chancer, så holdt stillingen ud. Og altså endnu en sejr til reserveholdet; 1-0 over AaB. 

Hurtige 06051903 (2)

- Jeg er virkelig glad for den her sejr på gutternes vegne. De kæmper som løver i anden halvleg og holder den flot hjem. Vi spillede bedre i første halvleg, men vi kan ikke klage over indsatsen fra nogen i hele kampen. Det var en flot indsats fra vores unge hold mod et AaB-mandskab med mange rutinerede kræfter, lød det fra assistent-træner Rubén Sellés efter kampen.

Det er Sellés, der står i spidsen for reserveligaholdet og han hæftede sig efter kampen også ved vindermentaliteten hos holdet.

- Man kan komme med nok så mange navne, men hvis ikke man har den rette mentalitet i den her liga, så taber man - og vi viser stærk karakter i dag. Det er lige fra Tobias Sana, der går forrest som anfører og viser de unge vejen til de unge spillere fra vores ungdomshold, der kæmper for hinanden og for holdet, tilføjer Rubén Sellés.

Tæt på DM
Med sejren lægger vi os i spidsen af reserveligaen, der afgør mesterskabet for reservehold. Men AaB har en kamp på hånden mod Lyngby. Og hvis nordjyderne vinder den med fire mål eller mere, så tager de titlen som Danmarksmester for Reservehold. Hvis ikke, så sætter vi os på titlen og pokalen. Men det ved vi altså først, når AaB har overstået deres sidste kamp, der spilles den 20 maj. 

- Vi må se, hvordan det går. Vi vil selvfølgelig meget gerne vinde ligaen, hvor jeg synes, at både de unge spillere og de mere rutinerede har gjort det flot gennem hele sæsonen og har vist stor vindermentalitet og en flot attitude. Så de og klubben fortjener, hvis vi kan tage mesterskabet hjem, tilføjer Rubén Sellés.

AGF vs. AaB - Reserveligaen (Ceres Park)

1-0 (1-0) 

AGF Truppen: 
Oscar Whalley, Martinus Mandal, Søren Bugge, Mikkel Lassen, Daniel Thøgersen, Adama Guira, Tobias Sana, Benjamin Hvidt, Mads Bager, Frederik Jønsson, Jens Knudsen, Zach Duncan, Jacob Reus, Daniel Gadegaard, Albert Grønbæk, Magnus Kirchheiner og Jacob Trenskow. 

Hurtige 06051904

 (Dagens prøvespiller, australske Zach Duncan)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet