Sen scoring sikrede U19-sejr

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 20. maj 2019, kl. 23:06

Med en scoring af Albert Grønbæk Erlykke i de døende minutter hentede U19 lørdag en 1-0-sejr over Esbjerg.

Det var den anden hjemmesejr i træk, og AGF-mandskabet bevæger sig stille og roligt væk fra de nederste pladser i ligaen.

Kampen mod Esbjerg blev dog ikke indledt som håbet. Energien var ikke på det niveau, den skulle være, og presspillet fungerede ikke. Det betød, at Esbjerg var i teten, men uden dog at slå kapital af overtaget i første halvleg.

Efter pausen kom der mere snit over spillet - blandt andet som et resultat af, at Jacob Trenskow kom mere på bolden og var med til at sætte spillet. Indskiftninger af de tre U17-spillere Frederik Ihler, Jonas Yderholm og Jacob Reus var også med til at sætte skub i tingene, og det udmøntede sig i flere gode skudmuligheder fra distancen.

En af disse afgjorde kampen. Med få minutter igen blev Albert Grønbæk Erlykke spillet fri på kanten af feltet af Frederik Ihler, og med en resolut afslutning sørgede han for sejrsmålet.

- Ros til drengene for at komme ud med en bedre reaktion i anden halvleg  efter en sløj første halvleg. Vi har præsteret bedre i andre kampe i denne sæson uden at få  point, men denne gang havde vi marginalerne med os, og Daniel Gadegaard reddede os med nogle vigtige aktioner. Det var dejligt at få sådan en 1-0-arbejdssejr for første gang i denne sæson, og det kunne man tydeligvis også mærke på  drengene efter kampen, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Næste opgave for U19 er på lørdag, hvor SønderjyskE er modstanderen på udebane.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - Esbjerg 1-0 (0-0)
1-0: Albert Grønbæk Erlykke (87')

AGF:
Daniel Gadegaard - Mikkel Møller Lassen, Sune Balle, Søren Gustav Bugge Jepsen, Viktor Storgaard (79: Jacob Reus) - Jacob Trenskow - Marcus Ginnerup, Albert Grønbæk Erlykke, Jonas Bager, Mostafa Marouff (56: Jonas Yderholm) - Magnus Kirchheiner (63: Frederik Ihler)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet