AGF og Protruck løfter samarbejde

13. marts 2019, kl. 9:36

Protruck er ny Guldpartner i AGF.

På få år er Protruck næsten vokset hurtigere end en truck kan løfte. Siden sin start i 2011 er Protruck - der har hovedsæde i Odder - gået fra 11 medarbejdere til nu at være 85 medarbejdere i en international truck-virksomhed med afdelinger og værksteder over hele Danmark.

Nu løfter Protruck også sit engagement i AGF, hvor Protruck går fra at være såkaldt Sølvpartner til nu at blive Guldpartner, der er det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.

- Det kræver mod og hårdt arbejde at etablere sig i vores branche - ligesom det gør i fodbold, hvor AGF arbejder hårdt på at vende tilbage til toppen af dansk fodbold. Derfor er det en glæde for os, at kunne øge vores samarbejde - også fordi vi kan se, at et samarbejde med AGF indtil videre har en positiv effekt på vores forretning. Derfor er der for os god fornuft i nu at tage skridtet videre og gå op på en højere hylde, hvor vi kan få endnu mere glæde af de muligheder AGF tilbyder indenfor eksponering, netværk og oplevelser, siger Michael Laursen, der er CEO i Protruck.

Grønnere maskiner

Det nye samarbejde mellem Protruck og AGF betyder også, at AGF bliver bedre kørende i Ceres Park & Arena.

Som et led i det nye samarbejde vil Protruck således bidrage til en grønnere profil på de trucks, der bruges i driften af Ceres Park & Arena.

Det først skridt til dette er leveringen af en ny moderne truck, der kører på el i modsætning til de konventionelle trucks, som kører på diesel.

- I dag kan vi levere maskiner, der kører på el og som kan løfte op til 16 ton. Det skifte fra diesel til el inden for trucks bliver naturligvis en stor gevinst for miljøet og derfor er det også et område, vi kommer til at se en stor udvikling indenfor i de kommende år. Og det bliver spændende at få nye el-trucks i arbejde hos AGF, hvor vi sammen kan sikre en mindre miljøbelastning og bidrage til at AGF udleder en smule mindre CO2, siger Michael Laursen fra Protruck.

Støtter også talent
arbejde
Protruck er i dag landsdækkende, men er stiftet i Odder, hvor virksomheden i dag har et nyt stort showroom og sit hovedkontor. Der banker derfor et stort hjerte for foreningslivet i området omkring Odder hos Protruck, der i forvejen støtter flere mindre idrætsforeninger og klubber i lokalområdet.

Derfor vil samarbejdet med AGF også få en talentvinkel, hvor Protruck vil støtte AGF's DBU talentcenter i Odder, der samler unge fodboldspillere fra klubberne lokalområdet.

Som den første symbolske markering af det nye samarbejde vil 12 lokale idrætsforeninger derfor i foråret modtage i alt 120 fodbolde fra Protruck.

- Vores forretning er landsdækkende i forhold til både salg og service af gaffeltrucks, men vi har samtidig en stærk lokal og regional forankring, hvor vi gerne vil være kendt som en engageret virksomhed. Derfor er talent-vinklen i vores kommende samarbejde med AGF en vigtig del, og vi glæder os over, at der lokalt i Odder er et talentcenter, der samler de bedste ungdomsspillere fra de omkringliggende klubber - det arbejde vil vi gerne støtte, siger Michael Laursen.

Om Protruck

ProTruck A/S er i dag én af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på godt 350 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare syv år og nøglefaktorerne har været en kombination af de rigtige medarbejdere kombineret med et konstant sats på høj kvalitet i både produkter og service.

ProTruck A/S tilbyder komplette logistik løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små el-drevne palleløftere, motor truck, store containertruck og til kundespecifikke specialløsninger.

Se mere om Protruck og samarbejdet med AGF her: