AGF-ugen i citater

Af: SHC/KDJ - Foto: Ole Nielsen - 15. marts 2019, kl. 18:28

Så blev det fredag aften og weekenden er rundt om hjørnet. Vi slutter ugen af med en række udvalgte AGF-citater.

- Min vigtigste opgave er nu at nulstille, at få folks hoveder på plads og at få vasket skuffelsen mod OB af os, og så skal vi nok komme videre.

David Nielsen til AGF TV om at komme videre fra mandagens skuffelse efter nederlaget til OB. 

David Nielsen 161017-08

- Vi tabte, men der er stadig en chance for, at vi kan komme med i top seks. Vi har en mulighed på udebane mod AaB. Så vi skal gå ind til det med en positiv indstilling.

Tobias Sana til TV3 Sport om muligheden for at ende i top seks inden den sidste kamp søndag. 

Skærmbillede 2019-03-15 Kl . 18.04.29 (1) 
- Det er en fantastisk følelse. AGF ville mig og jeg ville klubben, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge min kontrakt, da muligheden bød sig. Det giver noget ro og nu kan jeg fokusere på min udvikling og mit spil, og på at blive bedre til at holde et stabilt niveau og levere over længere tid. 

Kasper Lunding til AGF TV om sin kontraktforlængelse med AGF. Den unge kantspiller vil med sin nye kontrakt være at finde på Fredensvang frem til sommeren 2022.

Kasper Lunding 110319-16

 - Vi er tilfredse med den sportslige udvikling og det havde jeg været, uanset om vi havde vundet eller tabt. Vi kigger jo ikke på øjebliksbilleder, som pressen gør. Vi kigger på det over en længere periode... ...men vi har ikke været gode nok til at få lukket de rigtige kampe. Vi har manglet kynisme i flere tilfælde og så kan vi snakke om marginaler - det vil man altid gøre.

AGF-direktør, Jacob Nielsen til TV3 Superliga XL efter nederlaget til OB og den dermed indsnævret mulighed for at ende i top seks. 

Skærmbillede 2019-03-15 Kl . 18.10.15 
- Det har været forfærdeligt. Jeg ville gerne have hjulpet holdet, og især, når vi i forvejen havde problemer på grund af skader og karantæner. Jeg synes, at Daniel Thøgersen har gjort det godt i stedet for mig, men jeg ville da gerne have spillet selv og bidraget med det, jeg kan. 

Casper Højer Nielsen til Århus Stiftstidende efter han har siddet ude i de seneste par kampe. Venstrebacken kunne hverken være med mod Vendsyssel FF eller OB på grund af karantæne.

Casper Højer Nielsen 180318-12

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet