AGF-ugen i citater

Af: Foto: Ole Nielsen / Getty Images - 22. marts 2019, kl. 16:01

Så blev det fredag og uge-toget er snart ved endestationen. Her samler vi op på ugen med en håndfuld udvalgte AGF-citater.

- Nu handler det om, at vi skal have nulstillet hovederne. Vi skal forsøge lynhurtigt at få genereret ny energi og se nye muligheder for resten af sæsonen. Jeg synes stadig, at det er fantastisk, at ligaen er sat op, som den er - selv om vi ikke kommer med i top-seks. Nu går vi ind og skal spille et helt andet format. 

Cheftræner David Nielsen til JP Aarhus efter søndagens nederlag i AaB, der betød, at vi nu skal spille i gruppespillet og ikke mesterskabsspillet.  

Skærmbillede 2019-03-22 Kl . 15.28.24 (1)

 - Vi skal gå efter at få en god start og lægge afstand til stregen. Hvis man går og er bange for at rykke ned, så rykker man ned. Så det handler om at gå ind med en positiv tilgang og ikke være bange for at spille.

Frederik Tingager til Århus Stiftstidende om vigtigheden af at komme godt fra start i slutspillet.

Skærmbillede 2019-03-22 Kl . 15.29.57

- Vi spillede i dag med mange unge spillere, og for dem var det en lærerig oplevelse at stå over for et hold med mange erfarne spillere fra det højeste niveau. Kampen viste vores unge spillere, at de skal blive ved med at presse sig selv og arbejdere endnu hårdere i jagten på at nå målet om i fremtiden at blive en fast del af førsteholdet.

Rubén Sellés til AGF.dk om mandagens reserveholdskamp i Brøndby, der blev tabt 1-5 og som måske netop derfor var en lærerig oplevelse for holdets unge spillere. 

Skærmbillede 2019-03-22 Kl . 15.32.02 
- Det er en fantastisk følelse. AGF er en god klub at spille i, så jeg er rigtig glad i dag. AGF ville mig og jeg ville klubben, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge min kontrakt, da muligheden bød sig. 

Kasper Lunding til AGF.dk, da han sidste fredag forlængede sin aftale med AGF, så den nu løber frem til sommeren 2022. 

Skærmbillede 2019-03-22 Kl . 15.42.40

- Det er vind eller forsvind-kampe. Der er tre hold, som kæmper hårdt i den gruppe. De første par kampe er meget afgørende, så man kan komme ind i en god rytme og lægge afstand. Vores mål er at komme i topto i gruppen og så gå efter den Europa League-playoff-kamp, som vi også nåede sidste år. 

Mustafa Amini til JP Aarhus efter nederlaget i Aalborg, der betyder, at vi nu skal spille i gruppespillets pulje 1. 

Skærmbillede 2019-03-22 Kl . 15.48.43

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet