Forår i luften over Ceres Park

11. marts 2019, kl. 13:14

Solen skinner i dag over Ceres Park. Lige vejr til en stor fodboldoplevelse i aften.

Vi nærmer os så småt kampstart på aftnens kamp i Ceres Park mod OB, der er den første af to "finaler" om en plads i mesterskabsspillet. Og meget tyder på, at vi får rigtig fint vejr til kampen. Således skinner solen nu over et vindstille og indbydende Ceres Park, og ifølge DMI, så varer det gode vejr ved resten af dagen.

Så der er al mulig grund til at glæde sig til en stor fodboldaften i skoven med meget på spil i kampen mod OB. Med en sejr er vi tilbage i top seks og dermed godt hjulpet frem mod grundspillets sidste runde som for vores vedkommende foregår i Aalborg på søndag kl. 17. 

Men først gælder det OB i aften kl. 19. Bliv klogere på kampen og se truppen her.

Man kan udnytte det gode vejr til at komme ud i Ceres Park i god tid. Vi åbner AL Bank Fanzonen med mange forskellige aktiviteter kl. 17.30. Her kommer AGF Esport og stiller op til en FIFA-dyst, Aros laver snobrød med ungerne og man kan more sig med fodbold-dart. 

Og der er ingen grund til at undvære aftensmaden for vi er klar med Food-trucks og alskens gode sager i AL Bank Fanzonen, hvor man også kan møde TV2-korrespondent og AGF-fan, Rasmus Tantholdt, der gæstebetjener i fadølsbaren. Rasmus er klar til en fodboldsnak fra ca. kl. 18.15. 

Skærmbillede 2019-03-11 Kl . 13.13.57

Kl. 19 er der så kampstart på kampen mod OB. Husk, at børn kommer gratis til fodbold i Ceres Park. Så hank op i hele familien og tag til fodbold i aften. En famile med to børn og to voksne kan komme til fodbold for kun 200 kr.

Køb billet til AGF vs. OB her - så ses vi i aften. KSDH! 

AGF-0502

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet