Grabara ser frem til mandag

Af: KDJ /Foto: Getty Images - 7. marts 2019, kl. 13:58

På mandag venter forårets hidtidige største kamp i Ceres Park, når OB kommer til Aarhus. Det er en kamp som målmand Kamil Grabara glæder sig til.

Han har allerede prøvet lidt af hvert i sine tyve leveår - vores målmand Kamil Grabara, der som bekendt kom til AGF i vinterpausen på et lejemål fra Liverpool FC. Men har han aldrig prøvet at spille om at komme i mesterskabs-spillet i Superligaen.

Men det får han lov til mandag, når OB kommer til besøg til den første af to sidste spændende kampe i grundspillet, der er en slags finaler om at ende på den ene eller anden side af den magiske streg i Superligaen. 

Og den polske keeper glæder sig til kampen og til at komme hjem foran sine egen fans igen som han allerede har fået ind under huden.

- Du træner for at spille de store kampe, og i øjeblikket er hver enkelt kamp en finale for mange hold - også for os. På mandag har vi så en vigtig finale mod OB, som jeg og resten af holdet ser meget frem til. Vi går selvfølgelig efter at vinde kampen og i den forbindelse håber vi, at se så mange fans som muligt på lægterne. Deres støtte bliver uvurderlig i vores jagt på en sejr, siger Kamil Grabara, der er klippefast i troen på, at hans hold får sejren og i sidste ende kommer med i top seks. 

- Jeg er kommet til AGF med ambitionen om at spille i toppen af ligaen og vi kæmper fortsat med om at ende deroppe og blive en del af slutspillet. Og det skal vi vise på mandag, tilføjer Kamil Grabara. 

Kampen mod OB starter i Ceres Park mandag 11.3 kl. 19.

Find din billet her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet