Husk dit kampprogram

Af: Foto: Ole Nielsen - 11. marts 2019, kl. 11:33

I kampprogrammet til aftnens kamp mod OB kan man blandt andet møde målmand Kamil Grabara og to Superliga-debutanter.

Kl. 19 i aften er der kampstart på det spændende opgør mod OB, der kan bringe os op i top seks inden grundspillets sidste runde næste weekend. Og som sædvanligt er vi klar med et kampprogram med massevise af læsestof op mod kampen.

Skærmbillede 2019-03-10 Kl . 21.14.52 (1)

I kampprogram nr. 13 for denne sæson kan du blandt andet læse et længere interview med målmand Kamil Grabara, der fortæller om sine første indtryk af AGF og Aarhus, hvor han allerede har fået et varmt forhold til tilhængerne. - Jeg har i løbet af de første par måneder fået et rigtig godt indtryk af klubben, men især også af fansene. De har været klar med deres fantastiske støtte til hver kamp. Det sætter jeg stor pris på, da man som spiller har brug for fansenes støtte i jagten på at skabe succes, siger Kamil Grabara blandt andet i kampprogrammet. Her kan du også møde Sebastian Hausner og Daniel Thøgersen, der begge fik debut i Superligaen i sidste weekends kamp mod Vendsyssel i Hjørring. Og apropos, så er der også nyt fra talenterne og meget andet spændende AGF-læsestof i kampprogrammet.

P 1010019

Du finder dit program hos sælgerne rundt om på Ceres Park til kun en 10'er. Og husk, at hvis man er AGF +'er, så udleveres programmet gratis med kaffe og et tæppe. Mangler du stadig billet til kampen, så findes de her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet