Lunding forlænger

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 15. marts 2019, kl. 13:19

Kasper Lunding og AGF har lavet en ny aftale frem til sommeren 2022.

Kasper Lunding har haft en forrygende start på 2019, hvor han er startet inde i samtlige superligakampe og har krydret en god indsats med to mål - senest hjemme mod OB i søndags.

Nu kan den 19-årige offensiv-spiller så gå ind til en weekend med en vigtig kamp i Aalborg med endnu en god nyhed i bagagen. Han og AGF er nemlig i dag blevet enige om en kontraktforlængelse, der gør Kasper Lunding til AGF'er frem til sommeren 2022.

Den nye aftale afløser Kasper Lundings nuværende kontrakt, der ellers stod til at udløbe til vinter, så den nu gælder frem til 30. juni 2022.

Unikke kvaliteter
- Kasper Lunding er en spiller med unikke offensive kvaliteter og han har flyttet sig meget som spiller det seneste halve år. Han har blandt andet fået en større forståelse af, at fodbold går begge veje, og selvom der er lagt på både fysisk og i den defensive del af spillet, så har han på det område stadig masser af udviklingspotentiale. Kasper har igennem længere tid arbejdet fokuseret med sin fodbold - det har virkelig klædt ham, og det kan både vi og ham selv nu også nu se effekten af, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, der glæder sig over Kasper Lundings udvikling gennem de mange år har han spillet i AGF.

- Vi har hele vejen igennem haft et håb om at se ham udfolde sit talent på det øverste niveau og gøre sig gældende som han gør nu. Og i den forbindelse skal vi ikke glemme at rose de ungdomstrænere, ledere og specialister der har været inde over hans udvikling her i klubben. Det er virkelig godt arbejde at fremelske en spiller med en værktøjskasse af kompetencer som dem Lunding er i besiddelse af, tilføjer sportschefen.

Ikke i tvivl 
Kasper Lunding, der har spillet i AGF siden han som U13-spiller kom til fra samarbejdsklubben VRI, glæder sig over den nye kontrakt og sin gode sæsonstart.

- Det er en fantastisk følelse. AGF er en god klub at spille i, så jeg er rigtig glad i dag. AGF ville mig og jeg ville klubben, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge min kontrakt, da muligheden bød sig. Det giver noget ro og nu kan jeg fokusere på min udvikling og mit spil, og på at blive bedre til at holde et stabilt niveau og levere over længere tid. Nu ser jeg frem til at udvikle mig i de kommende år og være med til at bidrage på holdet, siger Kasper Lunding.

Kasper Lunding startede med at spille fodbold som seks-årig i samarbejdsklubben, VRI. Som 12-årig gik turen så til AGF, hvor han fik sin første ungdomskontrakt i 2015. Han var første gang en del af Superliga-truppen i november 2016. Sin officielle debut fik han i sommeren 2017, da han blev skiftet ind i en pokalkamp mod VSK Aarhus. I 2019 er Kasper Lunding startet inde i alle Superliga-kampe og er noteret for to scoringer. 

Hør Kasper Lundings reaktion på den nye aftale her:

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet