Munksgaard glæder sig til søndag

Af: KDJ / Foto: Ole Nielsen - 15. marts 2019, kl. 8:06

På søndag venter den sidste kamp i Superligaens grundspil, når vi på udebane møder AaB. Og Alexander Munksgaard glæder sig til hans første jyske klassiker og til en kamp mellem to jagtende mandskaber.

Når vi på søndag drager mod Aalborg for at møde AaB, gør vi det med visheden om, at kampen vil komme til at definere resten af foråret.

Vi kæmper nemlig fortsat med om en plads i top seks, og derfor er der lagt op til en speciel udgave af "den jyske klassiker", hvor kun en sejr tæller.

Se mere om hvad der er på spil i kampen her og hvordan vi kan komme i top seks ved en sejr.

- Det bliver en svær kamp på søndag. Vi møder et AaB-hold, der ligesom os vil gøre alt for at komme i top seks. Derfor bliver det også en fed kamp, som jeg virkelig glæder mig til at spille, siger Alexander Munksgaard om udsigten til søndagens udfordringer.

Og højrebacken tror sejren i Aalborg. Han ved dog også, at det kræver en god indsats i forsvaret, der på søndag kommer til at stå over for dygtige offensive spillere. 

- Der er flere spillere, der sæsonen igennem har gjort det godt for AaB. For mig og resten af forsvaret handler det derfor om at stå kompakt og finde relationerne med hinanden. Hvis det lykkes, skal vi også nok få gjort deres arbejdsvilkår meget svære og dermed øge vores egne chancer for at hente de tre point, lyder det fra Alexander Munksgaard.

Kampen på søndag fløjtes i gang kl. 17 på Aalborg Portland Park. Den spilles på samme tid som spillerundens resterende seks Superliga-kampe, hvorfor vi efter kampen er klogere på vores skæbne i resten af foråret. 

Læs mere om turen til Aalborg og find din billet >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet