Nu kan man bære AGF Esport

Af: JR - 11. marts 2019, kl. 11:33

Det aarhusianske tøjfirma, RVLT/Revolution har designet AGF Esports nye spillertrøjer, der nu kan bestilles i AGF Fanshoppen

Lige nu er AGF Esports FIFA hold i gang med anden sæson af eSuperligaen og CS:GO er i færd med at høste point til ranglisten ved turneringer rundt om i Danmark, hvor top 10 placeringen i Danmark bliver udbygget.

De bestræbelser skal nu foregå i en ny flot trøje, som AGF Esports spillere optræder i, når de repræsenterer AGF Esport i forskellige turneringer. Trøjen er designet og udviklet af det aarhusianske tøjfirma, RVLT/Revolution.

Træneren for CS:GO-holdet, Rasmus Thomsen er særdeles tilfreds med de nye trøjer.

- Det giver et godt sammenhold at spille i samme uniform og det får alle til at føle sig som en del af noget større. Jeg synes, det er et fint design, og vi glæder os til at komme ud og vise os frem rundt omkring i landet med dem på, siger Rasmus Thomsen.

Også FIFA-holdet er glade for den nye trøje, som de allerede er taget i brug i denne sæsons eSuperliga, der vises hver tirsdag og onsdag på Dplay og Canal 9.

- Det er super fedt med nye trøjer. Det vidner om, at holdet bliver taget seriøst, og at klubben giver os de bedste forudsætninger for at præstere. Samtidig giver det lidt mere holdfølelse, når vi optræder i samme trøjer, og så er det jo fedt at vise, at vi repræsenterer en af Danmarks største klubber, fortæller 16-årige Lucas Krøll, som er et eksempel på den talentudvikling, der arbejdes med hos AGF Esport. Lucas blev således blev tilknyttet holdet som blot 15-årig og har i år taget skridtet op på den store scene i eSuperligaen, hvor han har optrådt i flere kampe for holdet.

Den nye trøje og en ny overtrækstrøje kan forudbestilles hos RVLT.
Se dem her >>>

Og læs mere om AGF Esport på agfesport.gg >>>