Ny erhvervssponsor: Enemærke & Petersen

28. marts 2019, kl. 17:31

Velkommen i sponsornetværket til Entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen, der er ny erhvervssponsor og samtidig træder ind i netværksgruppe 6.

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed, som har  40 års erfaring som hoved- og totalentreprenør, og som i dag løser stort set alle former for byggeopgaver med en høj grad af egenproduktion og fastansatte håndværkere.

Enemærke & Petersen er markedsledende indenfor renovering af almene boliger og har omfattende erfaring med renovering af bl.a. skoler, hospitaler, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger. Entreprenørvirksomheden udfører nybyggeri af bl.a. offentlige institutioner og erhverv og har stærke referencer på restaureringsprojekter.

Enemærke & Petersen har afdelinger i Aarhus, Ringsted, Glostrup samt Aalborg, og virksomhedens byggeaktiviteter rækker fra Nørresundby i nord over Brabrand og Viborg til København i øst.

Læs mere om Enemærke & Petersen her >>