Sejr i reserveliga-premieren

Af: KDJ - 4. marts 2019, kl. 18:37

I dag gik forårets reserveliga-kampe i gang, da vi åbnede hjemme mod Lyngby med en 3-1 sejr.

Reserveligaen fik premiere for vores vedkommende i dag, da vi mødte Lyngby Boldklub på bane 6 hjemme på Fredensvang.  Kampen er den første i slutspillet, hvor vi møder andre puljevindere fra efteråret. Det drejer sig om Brøndby, AaB og altså Lyngby, der altså i dag var en tur i Aarhus.

Her fik sjællanderne et tændt hjemmehold at møde fra kampens start, hvor den første chance tilfaldt os efter ganske få sekunder. Og AGF startede i det hele taget kampen bedst, men formåede ikke få skabt de helt store målchancer. Det gjorde Lyngby derimod og efter 25 minutter resulterede det i et føringsmål, da flot gennemspillet angreb endte hos en fremadstormende Lyngby-spiller på bagerste stolpe, der fra tæt hold kunne sparke bolden i kassen.

Målet fik AGF-spillerne til at steppe et niveau op inden pausen. Og kort inden pausen fik vi et frispark tæt på mål som Casper Højer Nielsen bankede ind til udligningen 1-1, der holdt til pausen.

IMG_0816

Inde i anden halvleg begyndte AGF for alvor at vise masser af offensiv kvalitet. Det kom især Magnus Kaastrup til gode. Med tyve minutter igen tilkæmpede han sig et korrekt dømt straffespark, som han selv omsatte til mål. Et kvarter senere skulle der lidt mere til at score. Kaastrup modtog bolden i højre side af straffesparksfeltet, hvorefter han med stor effektivitet krøllede bolden over i det modsatte hjørne af målet - en smuk måde at lukke kampen på til AGF's fordel.

Assistenttræner Rubén Selles - der står i spidsen for reserveholdets kampe - var efter kampen tilfreds med sejren og måden den kom i hus. Han er dog mest af alt tilfreds med at se de unge spillere blive ved med at udvikle sig i en positiv retning.

Den Her IMG_0832

- I dag er det positivt at se, hvordan vores unge spillere hele tiden bliver bedre og bliver ved med at udvikle sig. De arbejder hårdt for at komme nærmere førsteholdet, hvilket de 90 minutter i dag også viser. Hvis vi bliver ved med at bruge de unge spillere på reserveholdet, som vi gjorde i dag, og som vi har gjort i de sidste seks måneder, så vil de også komme nærmere et Superliga-niveau, sagde Ruben Selles.

Efter dagens kamp venter nu tre udekampe i streg inden der sluttes af med to kampe på eget græs. Næste opgave for reserveholdet er den 18. marts i Brøndby.

Kampfakta

Reserveligakamp på Fredensvang

AGF - Lyngby Boldklub: 3-1 (1-1)
0-1: Lyngby (25)
1-1: Casper Højer Nielsen (42)
2-1: Magnus Kaastrup (70)
3-1: Magnus Kaastrup (85)

AGF: Oscar Whalley, Casper Højer Nielsen, Jakob Kiilerich, Jesper Juelsgaard, Magnus Anbo - Bror Blume, Søren Bugge (46: Jacob Reus), Mustapha Bundu (46: Mostafa Maarouf), Magnus Kaastrup, Albert Grønbæk Erlykke (46: Martinus Mandal), Alexander Ammitzbøll.

IMG_0821