Restaurant-pionerer i nyt samarbejde med AGF

Af: SHC - 8. marts 2019, kl. 12:56

AGF i nyt samarbejde, der bringer velsmagende burgers og en succesfuld ginbar til Aarhus.

Måske du allerede har bemærket den? En ny restaurant på Åboulevarden i den ikoniske Restaurant Italias tidligere lokaler. Her har Cock's & Cows haft til huse siden åbningen for en uge siden.


Den prisvindende populære burger-restaurant og cocktailbar er ejet af restaurant-gruppen NoHo Partners Denmark, der er en multi-koncept virksomhed, der driver forskellige barer og restauranter. 


Nu kommer Cock's & Cows til Aarhus, hvor en anden af NoHo's koncepter - The Bird & The Churchkey også fornylig er åbnet i Skolegade med stor succes.I forbindelse med de to nye restauranter har AGF og NoHo indgået et nyt samarbejde, hvor Cock's & Cows og The Bird & The Churchkey bliver nye såkaldte Guldpartnere i AGF.

Fokus på Cock's & Cows og The Bird & The Churchkey


Samarbejdet med AGF kommer til at have fokus på Cock's & Cows og The Bird & The Churchkey, der er Danmarks første gin-bar og hvor en ny afdeling åbnede i Aarhus den 22. februar efter konceptet har nydt stor succes i København.- Når man - som vi nu gør - kommer som ny i byen, så kan AGF bidrage til en øget opmærksomhed om vores to brands. AGF er en institution i byen, der har stor lokal opbakning og et stærkt fundament, som vi gerne vil deltage i. Men vi ikke kommet for at kigge på. Vi vil forankre os i Aarhus og bidrage og være med, og derfor var det helt naturligt for os, at indgå i et samarbejde med AGF og vi ser meget frem til at se det udfolde sig, siger Lasse Wiwe, der er CSO og partner i NoHo, der ejer og driver Cock's & Cows og The Bird & The Churchkey

Beetlejuice _So Me

- Vi ser også frem til samarbejdet med Cock's & Cows og The Bird & The Churchkey, der er to spændende brands, som nu kommer til Aarhus. Samarbejdet er et vidnesbyrd om AGF's stærke platform og vores tilstedeværelse i byen, og vi ser med glæde frem til at hjælpe med at udbrede kendskabet til Cock's & Cows og The Bird & The Churchkey i Aarhus, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen. Med åbningen af The Bird & The Churchkey i Skolegade i februar og sidste uges åbning af Cock's & Cows på Åboulevarden har århusianerne nu lidt mere at vælge i mellem, når det gælder restauranter - både til sulten og tørsten.

- Byen kan forvente, at vi kommer med 180 i timen med nogen fantastiske koncepter. Vi vil gerne lave en slags klubhuse - en slags vandhuller rundt om i byen, hvor man føler sig hjemme og kan være sig selv på steder, hvor kvaliteten og produktet er i højsædet, siger Lasse Wiwe. Food-truck på mandag
Og allerede i forbindelse med mandagens kamp mod OB i Ceres Park kan AGF-fansene for første gang opleve det nye samarbejde, når Cock's & Cows kommer med en food-truck i AL Bank Fanzonen, hvor man kan få et eksempel på, hvad den nye burger-restaurant tilbyder.


- Som nye i byen er vi selvfølgelig interesseret i at så mange århusianere som muligt prøver vores produkt. Og hvor bedre end Ceres Park til det? Så vi glæder os til mandag og forhåbentlig kommer der mange i Ceres Park til den vigtige kamp mod OB - det skal nok blive fedt, tilføjer Lasse Wiwe.

Food Truck Til Web 


Se mere om Cock's & Cows og The Bird & The Churchkey på cocksandcows.dk og thebird.dk. Og hør mere om i dette indslag fra AGF TV om det nye samarbejde.  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet