AGF-ugen i citater

Af: KDJ / Foto: Getty Images & Ole Nielsen - 8. marts 2019, kl. 19:46

En ros til unge spillere, et tilbageblik på to gode mål og mere i denne - den første af ugens AGF-citater.

- Hvis vi bliver ved med at bruge de unge spillere på reserveholdet, som vi gjorde i dag, og som vi har gjort i de sidste seks måneder, så vil de også komme nærmere et Superliga-niveau.

Rubén Sellés til AGF.dk om de unge spillere efter mandagens reserveholds-sejr over Lyngby Boldklub. Kampen endte 3-1 til AGF.

Skærmbillede 2019-03-08 Kl . 19.26.44

- Som jeg siger til mine venner, er det blevet moderne at score nogle flotte mål. Det er lidt vildt at tænke på, at mine to første mål i den trøje her skulle være så gode, så specielle og ikke noget, som karakteriserer mig som spiller.

Patrick Mortensen til Tipsbladet.dk om sine to første mål i AGF-trøjen. 

Skærmbillede 2019-03-08 Kl . 19.26.37

- Det er klart, at lige nu står Munksgaard som førstevalg. Det vil jeg heller ikke lægge skjul på. Men egentlig vil jeg bare konkurrere med ham så godt, jeg kan, og som jeg gjorde med Dino, vil jeg lære af ham hver eneste dag. Så kan han måske lære noget af mig, og så er jeg sikker på, at vi kan gøre hinanden bedre.

Magnus Anbo til AGF TV om sin rolle på førsteholdet, hvor den 18-årige højre back fornylig startede på fuld tid i truppen.

Skærmbillede 2019-03-08 Kl . 19.25.08

- Vi ville gerne have vundet over Vendsyssel, men vi avancerer alligevel to pladser med det ene point, vi får, og jeg tror på, at det godt kan være en mental fordel for os, at vi stadigvæk er i en angrebsposition i stedet for, at vi skulle til at forsvare et eller andet. Hele foråret har handlet om at jagte, og det har ikke ændret sig. 

Cheftræner David Nielsen til  Århus Stiftstidende  om slutspurten i Superligaens grundspil, hvor jagten på at ende i mesterskabsslutspillet fortsætter mod OB på mandag. 

Skærmbillede 2019-03-08 Kl . 19.22.06


- Jeg forstår fuldt ud, at vi bliver målt på resultaterne, for det er det, folk kan se. Men under overfladen - hvis jeg må bruge metaforen om et isbjerg - så sker der så mange ting, ingen aner noget om. Og der kan jeg som direktør se, at alt, vi arbejder for, bevæger sig i den rigtige retning. Det her er min 17. sæson som direktør i en fodboldklub, og jeg kan se, at resultaterne vil komme, når vi er inde i den positive udvikling, vi befinder os i. 

Direktør Jacob Nielsen til Tipsbladet inden mandagens kamp mod OB, der handler om en plads i mesterskabsspillet. 

Skærmbillede 2019-03-08 Kl . 19.19.34

- Jeg har sgu ikke rigtigt lagt mærke til presset... det er ikke noget, der decideret går os unge på. Vi forsøger bare at knokle til træning - det er ikke noget, vi går særlig meget op i. 

Kasper Lunding til Skipperligaen på TV2 Østjylland i et interview om sin gode start med masser af spilletid og mål. 

Skærmbillede 2019-03-08 Kl . 19.32.07

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet