Tag aftensmåltidet i AL Bank Fanzonen

11. marts 2019, kl. 11:33

Inden mandagens kamp mod OB åbner vi som sædvanligt AL Bank Fanzonen. I aften med et ekstra tilbud til de sultne.

Med kampstart kl. 19 kan det være praktisk at tage aftensmåltidet i Ceres Park i aften inden vores kamp mod OB. Det er der som sædvanligt gode muligheder for i AL Bank Fanzonen, der er klar med sin velkendte boder og tilbud fra kl. 17.30 

I aften er tilbuddene i AL Bank Fanzonen dog udvidet med en food-truck fra AGF's nye samarbejdspartner Cocks' & Cows, der stiller op et udvalg af deres velkendte og ikke mindst velsmagende burgers som et alternativ til en stadionplatte eller nogen af de andre kulinariske tilbud i AL Bank Fanzonen.

Dermed er der endnu en god mulighed for at tage aftensmåltidet på farten inden kampen i aften.  

Foodtruck

Udover den nye mulighed for at få stillet sulten med en burger inden kampstart, så er der også underholdning for små og store i AL Bank Fanzonen. I aften kigger AGF Esport for eksempel forbi og tager et spil FIFA med dem, der tør udfordre eSuperliga-holdet i kunsten at spille fodbold på en konsol. 

Og vi tænder også op for et bål, så børn og Aros sammen kan lave snobrød inden kampstart. 

Så der er virkelig lagt op til en hyggelig opvarmning i aften i AL Bank Fanzonen inden det spændende opgør mod OB, hvor vi med en sejr kan bringe os tilbage i top seks. 

Vi forventer mange mennesker på lægterne i Ceres Park, så køb din billet nu og kom ud i skoven og bliv en del af en stor fodboldoplevelse.

Du finder billet her >>> Og husk, at børn under 15 år kommer gratis til fodbold i Ceres Park. 

Vi ses i aften i AL Bank Fanzonen!

Skærmbillede 2019-03-10 Kl . 22.39.25 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet