Storsejr til U17 over EfB

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 18. marts 2019, kl. 11:24

I efteråret vandt U17 på udebane 5-2 over Esbjerg, og i weekenden gentog AGF-drengene storsejren, da vestjyderne blev besejret 5-1.

Sejren blev grundlagt på en flot første halvleg, hvor U17 var i teten og skabte flere gode muligheder.

Efter otte minutter åbnede Oscar Artero scoringen, da han energisk fulgte op på en ripost og fik skubbet bolden over stregen. 

Efter en halv time udbyggede Jonas Yderholm (billedet) føringen - og igen var det en returbold, som han fra kanten af feltet kontrolleret kunne sparke i mål.

Efter pausen kom gæsterne bedre med i kampen, og der var blot spillet tre minutter, da Kristian Sebastian Iversen satte foden på et indlæg fra højre og reducerede.

I de følgende minutter jagtede Esbjerg en udligning, men AGF-defensiven fik afvist de fleste situationer, inden de blev farlige, og da Lukas Therkildsen med ti minutter gjorde det til 3-1 på en flot iscenesat kontra, var kampen definitivt lukket. Det blev til to scoringer mere i slutfasen. Først udbyggede Oliver Lund føringen, da han energisk jagtede en bold i dybden, og i de døende sekunder lukkede og slukkede Jonas Yderholm med sin anden scoring til slutresultatet 5-1.

- Det var en generelt en flot sejr og flot præstation. Vi dominerer første halvleg og kan sagtens føre med flere mål, end vi gør. Vi er teknisk, taktisk og fysisk stærkere end EFB. Desværre kommer vi ud med et svagt udtryk i anden halvleg, hvilket irriterer mig grænseløst. Vi smider boldene alt for hurtigt og lader os stresse alt for let. Vi sætter os dog på det igen i det sidste kvarter, hvor vi punkterer kampen efter 3-1-scoringen. Alt i alt ros til kollektivet for en flot præstation, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen, der blandt de mange gode præstationer fremhæver Jonas Yderholm og Daniel Jakobsen.

Næste opgave for U17 er den 30. marts, hvor Brøndby er modstanderen på hjemmebane.

Kampfakta - U17 Ligaen 
AGF - Esbjerg fB 5-1
1-0: Oscar Artero Sørensen (8')
2-0: Jonas Yderholm (30')
2-1: Kristian Sebastian Iversen (48')
3-1: Lukas Therkildsen (81')
4-1: Oliver Lund (89')
5-1: Jonas Yderholm (90')

AGF:
Asger Svendsen - Oliver Lund, Daniel Jacobsen, Emil Agerbæk, Victor Storgaard - Jacob Reus, Lukas Therkildsen (83: Christian Mikkelsen) - Jonas Yderholm, Faysal Halimi, Marius Hausted (83: Ole Jessen) - Oscar Artero (73: Asker Beck)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet