Tre glade drenge lyste op på Ceres Park

Af: KDJ - 12. marts 2019, kl. 19:03

Trods nederlag til heltene var der smil på læberne, da tre unge drenge fra Ung i Aarhus var et smut forbi Ceres Park for at se AGF spille.

Mandag aften havde AGF inviteret en gruppe hårdt prøvede århusianske drenge til fodbold i Ceres Park. Drengene kommer fra svære vilkår i Dubai, Palæstina og Afghanistan, men bor nu i Danmark. Her er de i deres fritid at finde i ungdoms- og fritidsklubben, Klub2teket, der hører under et ungdoms-projekt, som Aarhus Kommune kalder for Ung i Aarhus.

- Ung i Aarhus består af en række ungdoms- og fritidsklubber, som er placeret rundt omkring i hele Aarhus. Det er noget, som for eksempel børn med en svær fortid kan vælge til og fra, hvorfra det så er vores opgave at introducere dem til en masse forskellige ting, der kan være med til at gøre deres hverdag lidt sjovere, siger klubpædagog ude i Klub2teket, Kasper Christensen, der havde Adam, Rayan og Hafiz  med til fodbold.

Elsker fodbold
Mandagens kamp viste sig som en god mulighed for Klub2teket til at give nogle af deres fodboldinteresserede drenge en mindeværdig oplevelse.

- Drengene, som vi valgte at tage med til kampen, interesserer sig for fodbold. Meget af deres tid i Klub2teket går udelukkende med fodbold, hvorfor det også så fedt, at AGF invitered dem til kampen, og på den måde var med til at give drengene en fantastisk oplevelse - det er vi selvfølgelig meget taknemmelige for, lyder det fra Kasper Christensen, der håber på, at mandagens kamp kan være med til at åbne drengenes øjne op for en lys og spændende fremtid.

- Det overordnede mål med at tage drengene med ud på stadion var selvfølgelig at give dem en positiv oplevelse. Men ved siden af håber vi rent faktisk også på, at det er en oplevelse, som fremover vil kunne vise dem, hvad livet kan ende ud med, hvis man arbejder hårdt for sine mål og sine drømme, siger Kasper Christensen fra Klub2teket.