Truppen til i aften

Af: SHC / Foto: Getty Images - 11. marts 2019, kl. 9:22

Så er der trup-nyt frem mod dagens kamp i Ceres Park.

Senere i dag gælder det som bekendt OB hjemme i Ceres Park i en uhyre spændende kamp om top seks. Efter weekendens resultater kan vi selv afgøre om vi ender på den ene eller anden side af den meget omtalte streg i Superligaen. Men det kræver, vi starter med en sejr i aften. Så kom i Ceres Park i aften og støt holdet - der er lagt op til en stor fodboldfest i skoven

Find din billet her.


Truppen til kampen er nu klar og her møder vi igen Frederik Tingager, der er blevet klar efter han har døjet med en mindre skade i de senere uger. Adama Guira fik karantæne i seneste kamp og står derfor over. Det samme gør Casper Højer Nielsen, der afsoner endnu en karantænedag, mens Jesper Juelsgård har afsonet sin karantæne og derfor er tilbage i kamptruppen.

I sin helhed ser truppen sådan her ud: 

1. Óscar Whalley / 5. Frederik Tingager / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 11. Tobias Sana / 13. Alexander Munksgaard / 14. Jens Stage / 18. Jesper Juelsgård / 19. Mustapha Bundu / 20. Patrick Mortensen / 22. Benjamin Hvidt / 24. Youssef Toutouh / 29. Bror Blume / 33. Daniel Thøgersen / 35. Kasper Lunding / 37. Sebastian Hausner / 38. Alexander Ammitzbøll / 73. Kamil Grabara 

#AGFOB 

• Kampstart kl. 19 - køb billetter her >>>>
• Dommer: Sandi Putros 
• Linjedommere: Jesper Dahl og Danny Kolding 
• 4. dommer: Morten Krogh

Kort om OB

• OB kommer ind til kampen efter en god periode i Superligaen, hvor de senest vandt 2-0 hjemme over Brøndby. 
• Vores senest møde med fynboerne var i Odense, hvor det blev 2-2. I Aarhus er det næsten et år siden, at OB sidst var på besøg i en kamp, der endte med sejr til os på 3.2.
• Vi har vundet tre af de seneste fire opgør mod OB og skal tilbage til marts 2017 for at finde det seneste nederlag til fynboerne i Ceres Park.
• Både OB og vi har scoret i deres seneste fem kampe og der er ofte en del mål i kampene mod fynboerne. I de 74 kampe, vi har spillet indbyrdes i Superligaen indtil nu, er der scoret 3,5 mål i snit.
• Fynboerne har fået 10 point i de seneste seks kampe, hvor vi har fået ni point i samme periode.

Skader hos OB: Ingen
Karantæner: Ingen 

Fakta om kampen hos Superliga.dk her

Højdepunkter fra den seneste kamp mod OB i Aarhus

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet