Turen går til Aalborg

Af: KDJ / Foto: Getty Images - 16. marts 2019, kl. 10:26

På søndag går det løs i Aalborg, når vi møder AaB i den jyske klassiker. Her kan du blive klædt godt på til turen nord på.

Søndag gælder det den allersidste chance for at spille os i mesterskabsspillet, når vi møder AaB på udebane. Det er den sidste kamp i Superligaens grundspil og alt skal afgøres. Ikke bare top seks, men også de vigtige pladser lige nedenunder stregen. Læs mere om hvad der er på spil her

Så vi håber, at se mange fan på udebaneafsnittet på Aalborg Portland Park til at bakke holdet op, så vi kan få sluttet grundspillet på bedst mulige vis. 

Destinationen for søndag er opkaldt efter den lokale cementfabrik. Aalborg Portland Park har siden 1995 har været igennem to store ombygninger, hvor den seneste fra 2002 har givet stadion sit nuværende udseende.

Der er til en almindelig Superliga-kamp plads til i alt 13.800 tilskuere, hvoraf de mest inkarnerede AaB-fans har hjemme på Spar Nord Tribunen. 

Udebaneafsnittet er placeret i et separat hjørne på den modsatte endetribune og har plads til 1.100.

Du finder billetter til afsnittet her >>>

Getty Images -597180360 (1)

Tag med
Der er mange muligheder, hvis man tager med til Aalborg på søndag. 
AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer ture - henholdsvis med busser og tog. 

Hvis man kører selv, så er det bare at følge motorvejen hele vejen op til Aalborg. Drej fra ved frakørsel 27/Aalborg C og søg ind mod byen. Adressen på stadion er Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg.

Det kan også sagtens lade sig gøre at lade bilen stå hjemme, hvis man hellere vil det. Der er søndagen igennem fine togforbindelser fra Aarhus Hovedbanegård til Aalborg Station, hvorfra der er en hyggelig gåtur på ca. 20 minutter til stadion.

Her finder du billet til kampen

Og her er AaB's information til medrejsende fans

17-17
Søndag skal du bare huske 17-17. For det er søndag den 17. marts og der er kampstart kl. 17
. Vi anbefaler, at man kommer i god tid, da der på kamp-dage ofte kan være trafikale og parkeringsmæssige udfordringer i området omkring Aalborg Portland Park.

Vi håber på at se mange fans på udebaneafsnittet, så I - som så mange gange før - igen kan dominere et stadion og dermed hjælpe gutterne frem mod en sejr. KSDH!  

Instagram4

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet