U19 tæt på at tage point fra topholdet

5. marts 2019, kl. 17:20

AGF's U19-hold med flere nye spillere i startopstillingen var tæt på at få point ud af forårspremieren mod AaB, men måtte i sidste ende indkassere et 2-3-nederlag.

Flere af de normale startere på U19 var som bekendt en del af Superliga-truppen i weekenden, og på forhånd var det også aftalt, at Benjamin Hvidt kun skulle spille en halv time mod AaB. Det åbnede i stedet op for plads til flere nye spillere i startopstillingen, og de gav topholdet AaB kamp til stregen.

Gæsterne startede kampen bedst og var i det hele taget i teten i første halvleg. AGF-defensiven holdt dog nordjyderne nede på ganske få chancer, og som halvlegen skred frem fik hjemmeholdet generelt også bedre greb om tingene. Efter 35 minutter lykkedes det dog AaB at passere Daniel Gadegaard på et straffespark, men minuttet fik Mostafa Marouff bragt balance i regnskabet.
Lige inden pausen tog gæsterne dog atter føringen efter hurtige kombinationer. 

Det slog dog ikke AGF-spillerne ud, og de diskede i de sidste 45 minutter op med en fin præstation, der med lidt marginaler på den rigtige side godt kunne have udmøntet sig i point.

Med tyve minutter igen sørgede Magnus Kirchheiner med et flot langskud for udligningen. AaB ville dog ikke stå tilbage for de flotte scoringer, da et frispark fem minutter senere blev kanoneret i netmaskerne. AGF-spillerne havde efterfølgende et par muligheder til at udligne - tættest på var debutanten Sune Balle, der dog måtte se sit hovedstød kort før tid gå lige forbi mål.

Cheftræner Fatah Abdiraman, der foruden spillerne, som var med Superliga-truppen, også måtte se bort fra de skadede Mikkel Møller Lassen og Jacob Trenskow, var på mange punkter tilfreds med indsatsen.

- Vores defensive organisation så igennem hele kampen god og disciplineret ud. Vores etablerede forsvarsspil foregik med stor koncentration og grundighed, men vi kommer i perioder til at forsvare mere, end vi vil, fordi vores boldomgang ikke er god nok. I anden halvleg er det et andet kampbillede. Vi spiller godt, og jeg er stolt af drengene, men desværre mangler vi lige det sidste for at få point, siger Fatah Abdirahman, der allerede på fredag sender sit hold i aktion igen, når Vejle er modstanderen på udebane.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF -AaB 2-3 (1-2)
0-1: Mikkel Kaufmann (35, str.)
1-1: Mostafa Marouff (36')
1-2: Mikkel Kaufmann (44')
2-2: Magnus Kirchheiner (68')
2-3: Jeppe Pedersen (75')

AGF:
Daniel Gadegaard - Oliver Lund, Sune Balle, Jakob Killerich, Federik Jørgensen - Søren Gustav Bugge Jepsen, Albert Grønbæk Erlykke - Mads Bager, Marcus Ginnerup (57: Benjamin Hvidt), Mostafa Marouff - Magnus Kirchheiner (86: Jonas Yderholm)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet