Ungt reservehold tabte til Brøndby

Af: SHC/KDJ - Foto: Brondby.com - 18. marts 2019, kl. 17:54

Reserveholdet var i dag en tur i Brøndby. Trods en god start på kampen blev det til sæsonens første nederlag i Reserveligaen mod et Brøndby-hold præget af velkendte Superliga-navne.

Efter et ubesejret efterår er reserveholdet kommet godt fra start i forårets slutspil i Reserveligaen

Men i dag mødte et ungt reservehold sine overmænd i skikkelse af Brøndby IF, der entrerede med erfarne navne som blandt andre Lasse Vigen, Simon Tibbling, Benedikt Röcker og Mikael Uhre, mens vi stillede med et hold med flere U19-spillere og knap så meget Superliga-erfaring. 

Det startede alligevel forrygende for AGF på en regnvåd og blæsende bane 27 i Brøndby, hvor vi kom bedst ud til kampen og allerede efter fem minutter kom foran 1-0 ved Alexander Ammitzbøll. 

Og kort tid efter havde Ammitzbøll endnu en stor chance, der blev fulgt op af et skud på stolpen minuttet efter. Men efter en halv times tid udlignende Mikael Uhre for værterne, der åd sig langsomt ind i kampen og kunne efter endnu en scoring gå til pause foran 2-1. 

Reserveholdskamp4

Efter pausen gik der kun fem minutter før Brøndby fik tilkendt et straffespark og kunne score til 3-1, og derefter gik gassen langsomt ud af vores unge hold, hvor flere U19-spillere fik værdifuld spilletid, men desværre nok ikke så meget selvtillid lige i dag - i hvert fald sådan rent resultatmæssigt. 

For efter 90 minutter stod der 5-1 på den ikke eksisterende mål-tavle i Brøndby og det første nederlag i denne sæsons reserveliga var en realitet.

Men selv om nederlaget blev et af de lidt større, så er det også noget man lærer af, lød det efter kampen fra assistenttræner Rubén Sellés, der står i spidsen for reserveligaholdet. 

- Vi fik desværre ikke det ønskede resultat i dag, men vi kan stadig bruge kampen til en masse. Vi spillede i dag med mange unge spillere, og for dem var det en lærerig oplevelse at stå over for et hold med mange erfarne spillere fra det højeste niveau. Kampen viste vores unge spillere, at de skal blive ved med at presse sig selv og arbejdere endnu hårdere i jagten på at nå målet om i fremtiden at blive en fast del af førsteholdet, sagde Rubén Sellés. 

Reserveholdskamp3

Næste opgave for Reserveliga-holdet er mandag den 1. april, hvor turen igen går til hovedstadsområdet. Denne gang for at møde Lyngby Boldklub. 

AGF-truppen til dagens kamp i Brøndby i Reserveligaen: 

Oscar Whalley, Kasper TK Kristensen, Magnus Anbo, Sebastian Hausner, Daniel Thøgersen, Bror Blume, Youssef Toutouh, Alexander Ammitzbøll, Mustapha Bundu, Jacob Reus, Jens Knudsen, Martinus Mandal, Mostafa Maarouf, Mikkel Lassen, Albert Grønbæk, Sune Balle, Frederik Jørgensen

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet