Årets Legende afsløres torsdag - kom og vær med

Af: AGF - 20. november 2019, kl. 14:36

Torsdag kl. 16 præsenteres Årets Legende 2019.

Når klokken bliver 16 i morgen eftermiddag - torsdag 21. november - løftes sløret for, hvem der bliver Årets Legende 2019 i forbindelse med Legendernes Dag.

Det sker ved et arrangement i Sportmaster i Søndergade i Aarhus, hvor man kan møde Årets Legende. Alle er velkommen til arrangementet, hvor man - udover at hilse på Årets Legende og måske få en autograf og et foto - også kan se og erhverve sig årets Legendetrøje fra hummel.

Skærmbillede 2019-11-20 Kl . 13.44.50

Legendetrøjen er en særlig spillertrøje, der hylder Årets Legende. Til kampen på Legendernes Dag søndag vil holdet også - som traditionen byder - spille i trøjen. Samtidig med afsløringen af Årets Legende sættes trøjen også til salg. Den koster 500 kr. og udkommer i et begrænset oplag. Trøjen kan købes i Sportmaster i forbindelse med præsentationen i morgen, på AGF's fanshop online og i AGF Fanshoppen ved Ceres Park, der åbner igen lørdag kl. 10. 

A ̊retslegende 2019

Halstørklæder til sæsonkortholdere
I forbindelse med Legendernes Dag giver AGF og hummel også et særligt legendehalstørklæde til de første 500 sæsonkortholdere, der henvender sig i AGF Fanshoppen med sit sæsonkort. Tørklædet udleveres fra lørdag den 23. november kl. 10, ligesom det også kan afhentes i forbindelse med kampen søndag, hvor AGF Fanshoppen åbner kl. 16. Bemærk, at tilbuddet kun gælder de første 500 sæsonkortholdere efter 'først til mølle' princippet.

Tidligere har holdet spillet i trøjer, der hyldede John Stampe og Aage Rou, der blev Årets Legende i henholdsvis 2017 og 2018. I morgen kl. 16 afsløres det altså, hvem der bliver Årets Legende i år. Så kom i Sportmaster, Søndergade 26 i Aarhus i morgen - torsdag 21.11 kl. 16 og mød og hyld en legendarisk AGF'er som Årets Legende 2019 og se årets legende-trøje. 

Og kom også i Ceres Park søndag kl. 18 til Legendernes Dag, hvor vi skal hylde Årets Legende og ikke mindst se storkampen mod Brøndby IF. 

Billetter findes her >>>>

Instagramplakat (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet