AGF samler Aarhus om julehjælp

Af: SHC - 25. november 2019, kl. 17:28

Til årets sidste hjemmekamp vil AGF og seks hjælpeorganisationer samle julehjælp for en millon kroner.

En fodboldklub, seks hjælpeorganisationer, 2.500 julepakker og en ambition om 10.000 tilskuere, der vil udløse julehjælp for en million.

Det er i korte træk essensen bag en ny ambition fra AGF og seks aarhusianske hjælpeorganisationer, der nu er gået sammen om julehjælp i forbindelse med AGF's sidste hjemmekamp i 2019 mod Lyngby BK i Ceres Park den 8. december kl. 14. Her skyder AGF et nyt initiativ i gang under titlen; AGF's JULEHJÆLP.

Med hjælp fra klubbens fans og publikum vil AGF samle ind til julehjælp til værdigt trængende østjyder ved at donere julehjælp til en værdi af mindst 100 kr. for hver tilskuer, der møder frem til årets sidste kamp. Det vil sige, at for hver tilskuer, der møder frem til kampen den 8. december, donerer AGF - ved hjælp fra klubbens sponsorer - mindst 100 kr. til en julepakke. Og ambitionen er at indsamle gaver til en værdi af en million kr.

Det kræver altså, at 10.000 tilskuere - billetkøbere, sæsonkort-holdere og sponsorer - kommer til kampen og dermed bidrager til en håndsrækning i juletiden til dem, der har allermest brug for det. 

- Med en kamp i december bliver det nok årets koldeste kamp i Ceres Park. Men sammen kan vi skabe varme og hjælpe til, at julen bliver bedre for dem, der har brug for en ekstra håndsrækning. Og jo flere, der kommer til kampen, jo mere julehjælp får vi mulighed for at give videre. Så vi håber at se mange til kampen, hvor man som publikum vil give julehjælp - blot ved at man kommer til kampen, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF. 

AGF_Anno _Julehjaelp

Hjælpeorganisationer fordeler gaver
AGF'S JULEHJÆLP sker i samarbejde med seks lokale hjælpeorganisationer: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors (Aarhus, Syddjurs, Faurskov og Skanderborg), Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus. Derudover bakker Århus Stiftstidende også op om projektet. 

Hjælpeorganisationerne står for at uddele julehjælpen til de værdigt trængende som de har kontakt med. Og takket være velvillig opbakning fra en række af AGF's sponsorer kan de seks organisationer til sammen uddele mere end 2.500 julepakker.

Indholdet af julepakkerne vil blive tilpasset organisationernes ønsker og pakkerne vil som minimum have en værdi på 100 kr. og bestå af kolonialvarer og/eller gavekort til forskellige oplevelser.

Og jo flere tilskuere, der kommer til kampen, desto større værdi vil pakkerne altså have. Målet er at indsamle for en million kroner. Det kræver 10.000 mennesker i Ceres Park til kampen den 8. december. 

- Det er et ambitiøst mål, men ikke urealistisk. For det kendetegner AGF og Aarhus, at fællesskabet viser sin styrke, når der er behov for det. Så selv om det bliver en kamp i en kold tid, så håber vi, at Aarhus vil vise sin varme og møde op, så flest mulige kan få en hånd til jul - og samtlige tilskuere tæller. Derfor kan vi kun opfordre alle, der har mulighed for det, til at møde frem til årets sidste hjemmekamp og dermed støtte det gode formål. Jo flere vi er, desto større beløb samler vi ind til de aarhusianere, der trænger mest, lyder opfordringen fra Morten Lerke fra AGF. 

Så kom til årets sidste kamp i Ceres Park. Dermed støtter du AGF's JULEHJÆLP. Hver en billet tæller, så kom i skoven, så vi sammen kan samle julehjælp ind for en million kroner. 

Find billet til kampen her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet