AGF søger trænere, der brænder for børnefodbold

Af: BJ - 28. november 2019, kl. 18:11

Har du ambitioner om at være træner i et unikt børnefodboldmiljø?

I AGF bliver du en del af et inspirerende trænerudviklingsmiljø, hvor vi værdsætter kvalitet, dygtighed og ordentlig opførsel.

Som børnetræner i AGF får du til opgave at træne og inspirere børnespillere samt forestå et velfungerende samspil med deres forældre. Måske er du allerede i gang med din træneruddannelse - måske ikke endnu. Under alle omstændigheder "klæder vi dig på" til træneropgaven ved at uddanne dig i "Den Hvide Tråd i AGF Børnefodbold" og DBUs træneruddannelse samt give dig sparring og coaching i dit daglige trænervirke. Desuden får du særlige muligheder for faglig udvikling og dygtiggørelse i en hverdag med inspirerende samarbejdsrelationer til vores elitetrænere i AGF Talent - og selvfølgelig sørger vi for, at du kommer gratis ind på Ceres Park, når AGFs førstehold spiller turneringskampe.

Kom med på vores trænerhold i AGF

Hvis du har lyst til at komme med på trænerholdet i AGF, så skriv hurtigst muligt en mail til vores klub- og udviklingskoordinator Morten Juhl, hvori du fortæller lidt om dig selv og din motivation for at blive U5-U10-træner i AGF. Du skal skrive til: morten.juhl@agf.dk - alternativt er du meget velkommen til at ringe til Morten på tlf.nr. 2133 3431.

Fakta om AGF
Vi er landets næstældste idrætsforening og holder til - sammen med vores superligahold - på vores eget, privatejede baneanlæg på Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J (Fredensvang). Her har vi lige taget et af de mest moderne klubhuse i Skandinavien i brug. Vi er samtidig ved at forbedre faciliteterne på vort baneanlæg med etablering af en ny 11 mands græsbane. Vi har ca. 4.000 medlemmer fordelt på 7 idrætsgrene - herunder ca. 350 medlemmer af fodboldafdelingen. I AGF spiller vi fodbold i 11 måneder om året. Med over 600 officielle danske mesterskaber under Danmarks Idrætsforbund er vi landets mest vindende idrætsforening nogensinde.