AGF'ere i aktion i landsholdspausen

Af: MS / Foto: Getty Images og KSI.is - 20. november 2019, kl. 12:05

Det bød på en pokal, masser af spilletid og et mål til nogle af de AGF'ere, der var i aktion i landsholdspausen. 

Der har netop været landsholdspause i 3F Superligaen, hvilket Danmark jo fejrede med en billet til EM 2020.

Det var dog ikke kun de danske drenges landsholdspause, der bød på fejringer. Vores to Aussies, Alex Gersbach og Zach Duncan, spillede nemlig en hovedrolle i Australien U-23's kamp mod NordKoreas U-23 i søndags ved venskabsturneringen Dazu Cup i Kina.

Her skulle vores de to ikke bruge mere end 30 minutter på banen før Gersbach sendte et indlæg ind i feltet og kunne se bolden efter lidt tumult ende for fødderne af holdkammerat, Zach Duncan, som gjorde det til 1-0.  


Kampen endte med en 4-0 sejr til Australien, som fredagen forinden havde slået Kina U-23 med 5-1 og derfor kvalificerede sig til finalen mod Litauen U-23. I finalen i går var både Duncan og Gersbach med fra start og de kunne derfor være med til at løfte trofæet sammen med resten af holdet, da kampen blev fløjtet af med slutresultat 1-0 til Australien.

Screenshot 2019-11-20 At 10.40.12

Udover vores to australiere havde vi også Mustapha Bundu og Jón Dagur Thorsteinsson i spil i landsholdspausen.

Thorsteinsson spillede hele kampen, da han med Islands U-21 hold tabte 3-0 til storfavoritterne fra Italien U-21 i kvalifikationskampen til U-21 EM.

Skærmbillede 2019-11-20 Kl . 12.04.14

Mustapha Bundu fik også to hakker mere i landskampsbæltet og er nu oppe på tre landskampe for Sierre Leone. Det blev dog ikke til nogen sejre, men fuld spilletid i kampen mod Lesotho, som endte 1-1, og de første 70 minutter i et 1-0 nederlag til Benin.

Endelig var Daniel Gadegaard også i aktion for det danske U19 landshold - det kan man  læse mere om her.

De landsholdsaktuelle AGF'er er så småt vendt tilbage til Fredensvang, hvor de i morgen genoptager træningen frem mod søndagens kamp mod Brøndby IF til Legendernes Dag kl. 18.

Find billet til den kamp her. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet