Bliv kørt i bus helt til døren til AGF-Brøndby

Af: BJ - 19. november 2019, kl. 16:59

Bor du i Skanderborg, Hørning, Hasselager, Hadsten, Hinnerup eller Søften, så har du mulighed for at blive kørt helt til Ceres Parks hovedindgang og hjem igen, når vi på søndag møder Brøndby i Ceres Park.

Sammen med Todbjerg Busser indsætter AGF til kampen mod Brøndby to fanbusser, der næsten bogstaveligt talt kører helt til døren. Den ene har start i Skanderborg og med opsamling i Hørning og Hasselager, mens den anden kører fra Hadsten og med opsamling i Hinnerup og Søften.

Tiltaget med de to fanbusser er et resultat af den seneste tilskuerundersøgelse, AGF har gennemført. Her tilkendegav 20 %, at de er interesserede i at tage bussen, hvis den holder tæt på stadion, mens 37 % svarede 'måske'. 

- Vi vil gerne være behjælpelig med at gøre det lettere at komme til og fra vores kampe, og at dømme ud fra vores seneste tilskuerundersøgelse er der mange, der gerne vil køre med bussen, hvis den holder tæt på Ceres Park. Det åbner vi nu op for sammen med Todbjerg Busser, og vi håber naturligvis, at de to busser, vi starter med, vil blive fyldt op, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF

Han fremhæver flere gevinster ved fanbusserne.

- Til de store kampe er der pres på p-pladserne i området, og det kan fanbusserne være med til at afhjælpe. Og så giver det også god mening i forhold til miljøet, at vi samler 100 fans fordelt i to busser i stedet for 40-50 biler. Sidst men ikke mindst så er fodbold jo også fællesskab, og med busserne kan man tage en flok afsted, hygge sig sammen - og alle har mulighed for at nyde en øl under kampen, uden at tænke på, hvem der skal køre hjem, siger Morten Lerke.

Skal du med i en af fanbusserne? Køb din billet her!

Det koster 50 kr. at køre tur/retur med fanbussen, der holder ved John Stampes Plads før og efter kampen. Billetten skal - ligesom billetten til selve kampen - købes på forhånd via links herunder. Køreplanen er således:

Skanderborg - Hørning - Hasselager

15.55: Banegården i Skanderborg, Jernbanevej 3
16.05: Hørning Kro, Århusvej 4 - i buslommen
16.10: Hasselager, buslommen v. Alstrup Alle/hovedgaden
16.30: Ceres Park, John Stampes Plads

Afgang efter kampen: 
20.30: Ceres Park, John Stampes Plads

KØB BILLET TIL DENNE BUS HER >>>>

-------------------------------------------------

Hadsten - Hinnerup -Søften

15.45: Stationen, Østergade 2, Hadsten
16.00: OK Tanken, Samsøvej 2, Hinnerup
16.05: Circle K, Århusvej 60, Søften
16.30: Ceres Park, John Stampes Plads

Afgang efter kampen:
20.30: Ceres Park, John Stampes Plads

KØB BILLET TIL DENNE BUS HER >>>>

Bemærk, at det er tilladt at medbringe drikkevarer i bussen. Evt. skader på bussen vil medføre et erstatningskrav.

Har du spørgsmål vedr. fanbusserne, er du velkommen til at skrive til info@agf-as.dk.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet