Halstørklæder til sæsonkortholdere

22. november 2019, kl. 15:54

En lun tidlig julegave til 500 sæsonkortholdere.

Vi er i en kold tid, der blot bliver koldere. Og så kan det være rart med et halstørklæde. Derfor er vi og hummel rigtig glade for, at vi nu kan forære 500 særlige legende-halstørklæder til lige så mange sæsonkortholdere.

For i anledning af Legendernes Dag på søndag uddeler vi og hummel nu halstørklæder helt gratis til de første 500 af vores sæsonkortholdere. 

Halstørklædet hylder Årets Legende, Martin Jørgensen og er særligt designet som en hyldest til ham. Og det er et af de halstørklæder, der både luner og pynter i den kolde tid. 
Halstørklæder
Der er som sagt halstørklæder til de første 500 sæsonkortholdere, og de udleveres efter "først til mølle princippet fra AGF Fanshoppen ved Ceres Park.

Den åbner igen i morgen lørdag den 23. november kl. 10, hvor man er velkommen til at hente sit halstørklæde. Husk sæsonkortet. 

AGF Fanshoppen har også åben op til søndagens kamp mod Brøndby IF, hvor butikken åbner kl. 16 - to timer før kampstart. Her kan man også hente sit halstørklæde - hvis der altså er flere tilbage, for som sagt udleveres halstørklæderne til de første 500 sæsonkortholdere. 

Når nu man så er i AGF Shoppen, så husk, at tjekke den nye Legende-trøje ud, der hylder Årets Legende. Den blev sat til salg i går og søndag vil holdet så spille i trøjen, der er en hyldest til Martin Jørgensen.

AGF_MJ_SL_slutbillede _1920x 1080 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet