Hvem skal være Årets Fan?

15. november 2019, kl. 14:58

Så er det igen blevet tid til at kåre Årets AGF-fan.

I er blevet fejret i årets løb ved Fansenes Dag. Men AGF har verdens bedste fans og det kan man ikke sætte nok pris på. Så nu er det tid til, at I skal på arbejde og indstille jeres kandidat til årets fan, der kan vinde en fantastisk rejse for to til sydens sol og varme. 

For AGF og Århus Charter ønsker nu i fællesskab at hylde de mange fantastiske fans, der altid bakker op om klubben - ude som hjemme - i medgang og modgang - og dermed give et skulderklap til en aktiv og loyal AGF-tilhænger. 

Det kan være en tilhænger, der sjældent misser en kamp. Det kan være en, der er aktiv i tifo-arbejdet. Eller måske ham eller hende, du altid følges med i Ceres Park. Eller en, der bare er en god kammerat, du synes fortjener et skulderklap. 

Så hjælp os og Århus Charter med at finde en fan, der skal være Årets AGF-fan. Du kan nu frem og frem til den 2. december 2019 nominere en fan, som du synes fortjener et skulderklap og ikke mindst en rejse.

Årets Fan Facebook

Du nominerer via denne side. Her kan du fortælle hvorfor din medfan fortjener at bliver årets fan. Man kan nominere fra i dag og til den 2. december. Efter sæsonens sidste kamp finder vi en vinder, der får direkte besked om den flotte præmie med et kæmpestort skulderklap og et varmt tak for støtten. På forhånd tak fordi I vil lege med. 

Her kan du gense, hvordan det gik, da sidste års vinder fik besked af sit barnebarn.  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet