Kampsponsorat med klovnerier

Af: SM / Foto: Gaston Szerman - 26. november 2019, kl. 8:02

Til Legendernes dag var der røde næser og klovne midt i både fodboldkampen og nostalgien. Det var klovne fra Danske Hospitalsklovne som kampsponsor ED Data havde inviteret til kampen.

Måske du i søndags undrede dig over, hvorfor der var klovne i AL Bank Fanzonen og sågar inde ved man of the match spilleren efter kampen. Det var såmænd bare klovne fra Danske Hospitalsklovne, der spredte smil og glæde til Legendernes dag. 

Danske Hospitalsklovne var på besøg takket været kampsponsoren fra ED Data, der havde delt deres kamsponsorat for at sætte fokus på Danske Hospitalsklovne gør.

DSC_3651

- Jeg håber, at folk bliver opmærksomme på det gode arbejde, som Danske Hospitalsklovne gør rundt omkring på børneafdelinger på sygehusene i Danmark - her gør de en kæmpe forskel for familier med syge børn. Og for os som virksomhed betyder det meget at have et formål udover det, som vi bedriver til daglig - derfor samarbejder vi med organisationer som Danske Hospitalsklovne, fortæller Henrik Bjerrum Nielsen, der er partner og COO i ED-data, der er såkaldt Guldpartner i AGF og totalleverandør af IT-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

DSC_3640

Til Legendernes Dag havde Danske Hospitalsklovne, så to af i alt 52 særligt uddannede hospitalsklovne med til kampen, som gik rundt og spredte glæde og god stemning inden kampstart. Og netop at sprede glæde er også det, de er ansat til i hverdagen. Og det er blandt andet derfor, at ED-data er glade for at støtte foreningen, som de har haft et samarbejde med gennem flere år, og som de altså satte i spil til søndagens kamp mod Brøndby IF - til stor glæde for især de mange børn i Ceres Park, der blev udstyret med røde næser. 

DSC_3637

- Vi synes, det kunne være spændende at prøve at finde ud af, hvad der ligger i den her dynamik, når vi går sammen med AGF og aktivere en dag med Danske Hospitalsklovne. Det er en ny form for samarbejde for os. Og vi er glade for, at begge parter har taget så godt imod det. Både AGF og Danske Hospitalsklovne har virkelig taget det seriøst og gjort noget ud af det. Så det har været en rigtig fin dag, siger Henrik Bjerrum Nielsen fra ED Data. 

P1010092

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet