Køb billet til KMD Cup

Af: AGF - 13. november 2019, kl. 13:26

Den 10. januar er der KMD Cup i Odense - igen i år med deltagelse af AGF. I dag åbnede billetsalget til det hviie afsnit i hallen.

Senest var det i Aarhus, men til næste år bliver indendørsturneringen KMD Cup afviklet i Odense. Her lægger Jyske Bank Arena i Odense gulv til turneringen, der udover AGF har deltagelse af AaB, Brøndby IF og arrangørerne fra OB, mens et udvalgt hold fra OB's samarbejdsklubber også er med i dysten på halvgulvet.

Efter fanklubmedlemmer og sæsonkortholdere i de senere dage har kunne købe billetter er de nu i dag kommet ud i åbent salg. Og billetter til det særlige AGF-afsnit i hallen kan købes her.

Ønsker man ikke at sidde i AGF's afsnit i hallen, så kan man købe billetter til neutralt afsnit her.

Priserne ligger på 150 kroner for voksne og 100 kr. for børn.

Der er 400 billetter, der står AGF på til stævnet.

KMD Cup finder sted den 10. januar 2020 - og altså den her gang i Odense i Jyske Bank Arena.

20190111_020__W3I5033 (2)