Legendernes Dag nærmer sig

14. november 2019, kl. 13:32

Nedtællingen er i gang til Legendernes Dag

Lige nu ligger klubfodbolden stille, mens landsholdene gør klar til de sidste kvalifikationsslag.

Når vi er tilbage på den anden side, så er det med noget af en kamp. For ikke bare møder vi rivalerne fra Brøndby IF søndag den 24. november 18. Det er samtidig også den traditionelle Legendernes Dag, hvor vi hylder historien og de mange store spillere, der gennem tiderne har optrådt i den hvide trøje. Og det er også dagen, hvor vi hylder én særlig spiller, som bliver kåret til Årets Legende og som holdet også vil hylde med en særlig spillertrøje, som de vil optræde i kun til denne kamp.

AGF-BIF

Vi har tidligere hyldet John Stampe og Aage Rou Jensen, men hvem bliver Årets Legende i 2019? Det afslører vi først torsdag den 21. november, men allerede nu ligger det fast, at det bliver til et gensyn med mange spillere fra den både ældre og tidligere historie.

For eksempel bliver fem nye spillere indrullet i AGF's legendekorps, der tæller spillere med over 100 kampe for klubben og/eller vundne titler. Dem præsenterer vi nærmere i den kommende tid. Og så løfter vi altså næste torsdag og sløret for, hvem der bliver Årets Legende og som derfor skal hyldes til kampen om søndagen.

I forbindelse med kampen mod Brøndby åbner vi naturligvis også AL Bank Fanzonen, hvor vi har musikalske gæster i skikkelse af Booze Brothers, der er et Blues Brothers hyldestband som nok skal sætte gang i AL Bank Fanzonen med et show med humor, galskab og spontanitet.

Booze Brothers Bag Tremmer ,alle

Derudover bliver der også mange andre sjove aktiviteter i den hyggelige AL Bank Fanzonen, hvor vi på scenen - når Booze Brothers ikke varmer op til kampen - skal møde legender og nyde en nostalgisk stund.

Og så venter, der altså ikke mindst en stor kamp på banen, hvor vi tager imod Brøndby IF i et klassisk opgør i dansk fodbold. Den kamp starter kl. 18.

Casper Højer Nielsen 220918-04

Find billetter til Legendernes Dag og AGF vs. Brøndby her >>>