Meget at glæde sig til ved Legendernes Dag

Af: AGF - 19. november 2019, kl. 12:07

Søndag tændes lysene i skoven og Ceres Park kalder igen. Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 16 til Legendernes Dag.

Vi er gået ind i en uge, der kulminerer på søndag med rivalopgøret mod Brøndby IF -  en klassisk kamp i dansk fodbold.

Og søndagen tegner også til at blive en klassisk en af slagsen, når vi skal fejre Legendernes Dag. 

Det er her vi hylder historien og minderne i AGF, og de mange store spillere, der har været gennem tiden. Ikke mindst Årets Legende 2019. Hvem det bliver afsløres på torsdag den 21. november kl. 16 i Sportmaster i Søndergade i Aarhus.


Søndag inden kampen kan du så møde Årets Legende på scenen i AL Bank Fanzonen inden kampen mod Brøndby. Her kan du også møde andre tidligere AGF'ere som Leon Andreasen, Kasper Povlsen og Mads Jørgensen, der alle indtræder i AGF's legendekorps i forbindelse med kampen.

Skærmbillede 2019-11-19 Kl . 09.40.12Og i det hele taget vil dagen bære præg af nostalgien og minderne. For eksempel gør GF-sisters comeback for en dag, DONG er tilbage på Ceres Park - vi garanterer dog ikke, at de samtidig kampe er relevante for stillingen i 3F Superligaen.

Århusianere vil måske også kunne nikke genkendelse til den kartoffelvogn, der kommer i AL Bank Fanzonen. 
Og ikke mindst kan vi også se frem til at opleve Booze Brothers i AL Bank Fanzonen med deres hyldest til 80'erne måske mest stilfulde duo - udover naturligvis Håvard Flo og Thomas Thorninger - Blues Brothers.

Booze Brothers Bag Tremmer ,alle (2)

Booze Brothers går på scenen i et overdækket område af fanzonen kl. 16.30.

Kl. 17 vil man så kunne opleve Årets Legende og andre tidligere AGF'ere på scenen i AL Bank Fanzonen før musikken igen spiller frem til kampstart kl. 18, hvor vi håber, at se mange på lægterne i Ceres Park. 

Børnene skal heller ikke snydes for de sædvanlige legemuligheder som hoppeborge og fodboldbaner. De vil sikkert også kunne finde fornøjelse i, at der i AL Bank Fanzonen afvikles en FIFA-finale i en turnering som Hybel står bag. Det foregår i foyeren til Ceres Arena. 

Så kom i Ceres Park på søndag til en dag med oplevelser, nostalgi og minder, og ikke mindst et klassisk opgør i Ceres Park mod Brøndby IF. Billetsalget finder du her >>>

Legendeagf .dk (2)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet