Stor interesse for BIF-brag: Kom i god tid

Af: AGF - 23. november 2019, kl. 9:14

Søndag bliver vi igen mange til fodbold i Ceres Park. Skynd dig at købe en billet og kom i skoven og vær med til en endnu en stor fodboldoplevelse i Aarhus.

Forleden kunne vi fortælle, at udebaneafsnittet i Ceres Park var udsolgt. Og meget tyder på, at de mange Brøndby-fans får stærkt modspil af et tæt besat Ceres Park, når vi byder på storkamp søndag. 

For interessen for rivalopgøret mod Brøndby IF søndag kl. 18 er lun som en af de æbleskiver, der nu godt må spises i weekenden, når julen er tæt på. I dag kan vi således melde et billetbarometer ud på 15.000. Det betyder, at vi nu nærmer os det samme antal tilskuere som senest Brøndby IF var i Aarhus og hvor det jo blev til en 3-2 sejr til AGF.

Den gang i efteråret 2018 var vi 15.478 tilskuere i Ceres Park. 

Om vi bliver flere på søndag må vi vente og se, men interessen for at sikre sig en billet til kampen har i hvert fald været støt stigende ugen igennem.

Barometer 15.000

Godt vejr
Måske opmuntret af den meget positive vejrudsigt for weekenden, hvor DMI varsler tørvejr og for årstiden ganske behagelige syv lune plusgrader.Er man en af de mange med billet, så er det værd at notere sig følgende nyttige praktiske forhold:

  • 

Ceres Park åbner 16.45 (udebaneafsnittet allerede 16.30). Så kom i god tid og find din plads på stadion i ro og mag. 

Lad bilen stå derhjemme - om muligt. Der bliver rift om parkeringspladserne i området omkring Ceres Park. Blandt andet fordi Tivoli Friheden har juleåbent. Så brug de mange tilbud om offentlig transport eller parkér i Midtbyen og tag den flotte eftermiddagstur ad Stadion Allé til fods.

21 SAA AGF_SIF04

Den store interesse for braget mod Brøndby IF ligger i øvrigt fint i tråd med den interesse, vi har været velsignet med hele efteråret, hvor vi har haft flotte tilskuertal på Ceres Park.

Efter runde 16 i 3F Superligaen havde vi således et tilskuersnit på hjemmebane på 11.382. Det er en stigning i tilskuergennemsnittet på 20 procent i forhold til samme periode sidste år. På søndag den 24. november forventer vi altså også mange på lægterne til en af de helt store fodboldoplevelser dette efterår i Ceres Park, når AGF og Brøndby IF mødes i et klassisk opgør i dansk fodbold, hvor det den her gang gælder vigtige point i toppen af 3F Superligaen, når nummer tre og fire mødes på Ceres Park til et brag af en kamp. KSDH!

Find billet her >>>

AGF-BIF (3)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet