Stor interesse for weekendens brag

Af: FS / Foto: Ole Nielsen - 20. november 2019, kl. 11:53

Vi bliver mange til weekendens rivalopgør mod Brøndby IF i Ceres Park, hvor vi nu kan melde udebaneafsnittet udsolgt.

På søndag kommer Brøndby IF til Ceres Park. Det er altid en af sæsonens store kampe, når rivalerne fra Vestegnen kommer til Aarhus. Således også på søndag, hvor vi med en sejr kan spille os helt op haserne på netop Brøndby på 3F Superligaens tredjeplads. Læs mere om den historiske kamp her. 

Søndag fejrer vi også Legendernes Dag, hvor vi skal hylde historien og de mange spillere, der har optrådt i den hvide trøje. Vi skal også møde Årets Legende, der bliver afsløret i morgen - torsdag og så spiller Booze Brothers op i AL Bank Fanzonen med et passende legendarisk musikalsk program til en legendarisk dag. Se programmet for dagen her

Udebaneafsnit udsolgt til søndag
Og meget tyder på, at vi endnu en gang bliver mange på Ceres Park, hvor vi har haft fine tilskuertal hele efteråret. Efter runde 16 i 3F Superligaen havde vi således et tilskuersnit på hjemmebane på 11.382. Det er en stigning i tilskuergennemsnittet på næsten 20 procent i forhold til den samme periode sidste sæson. 

Søndag den 24.11 forventer vi også mange på lægterne. Således er udebaneafsnittet til Brøndby IF nu udsolgt, og også på resten af Ceres Park er der godt gang i billetsalget til den spændende kamp.

- Som det ser ud nu, så skal vi nok komme over tilskuergennemsnittet og mere til. Der er altid stor interesse for kampene mod Brøndby IF. Men at vi allerede nu kan melde udebaneafsnittet udsolgt til en søndagskamp er usædvanligt. Så nu håber vi, at århusianerne også kommer talstærkt i Ceres Park, så vi kan byde de mange Brøndby-fans op til dans - også uden for banen, siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

Århus Stadion - Ceres Park 201019-12

I forbindelse med det udsolgte udebaneafsnit, så minder AGF om, at det ikke er tilladt at vise tilhørsforhold til modstanderholdet ved enten beklædning, flag eller opførsel på andre afsnit end udebaneafsnittet i Ceres Park. Fans af Brøndby IF har derfor kun adgang til udebaneafsnittet, hvor der altså nu er udsolgt. Se også information til udebanefans i Ceres Park. Bemærk i øvrigt, at portene til udebaneafsnittet åbnes 16.30.

Lige så mange som sidst?
Seneste Brøndby IF var i Aarhus var der i september 2018 15.478 i Ceres Park til en kamp, hvor AGF vandt 3-2 på et feststemt Ceres Park. 

- Det er en koldere tid nu end sidste gang vi havde besøg af Brøndby. Men DMI varsler rent faktisk rigtig pæne temperaturer for årstiden og tørvejr på søndag, så man skal ikke lade sig skræmme af, at vi nærmer os december. Og med den fart, der er på billetsalget nu, så vil vi ikke blive overrasket, hvis vi søndag kommer i nærheden af det antal, der var i Ceres Park sidst Brøndby var i Aarhus, tilføjer Søren Højlund Carlsen.

MÅÅÅÅÅL

Legendernes Dag
Kampen mod Brøndby IF starter kl. 18, men allerede kl. 16 åbner AL Bank Fanzonen med massevis af underholdning for store og for små. Der vil være hoppeborge og sjove legemuligheder for børn og så spiller Booze Brothers op i et overdækket område af fansen, hvor vi bringes tilbage til 80'erne.

I AL Bank Fanzonen vil man også kunne møde tidligere AGF'ere på scenen, ligesom Aros naturligvis også kigger forbi.

Find din billet til kampen her >>>

Husk at børn under 15 år altid kommer gratis til fodbold i Ceres Park. På den måde kan en børnefamilie med to voksne og to børn komme til fodbold for kun 200 kr. Det er billigst af alle klubber i 3F Superligaen. 

Instagramplakat

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet