Testsejr over AC Horsens på Fredensvang

Af: AGF - 19. november 2019, kl. 14:48

Sejr i testkamp mod liga-kollegaerne fra AC Horsens i dag.

Tirsdag eftermiddag lagde Fredensvang græs til en testkamp mod AC Horsens, der var kommet i stand i landskampspausen i 3F Superligaen.

På en - for årstiden - rigtig flot Bane 1 skulle formen testes af og det meste af truppen ha' gode kampminutter under bæltet. Dog er flere spillere stadig på landsholdstjeneste. 

Så vi lagde ud med en startopstilling med flere unge navne på banen, der gjorde det godt mod gæsterne fra AC Horsens i en kamp, hvor Frederik Tingager i øvrigt igen var at finde i kampdragten efter hans skadespause. P1010128

Der var ikke gået mange minutter, da vi fik en god chance til Benjamin Hvidt, der blev spillet dybt, men hans forsøg blev reddet. Det samme skete for Alexander Ammitzbøll, da han efter et kvarters tid kom til en ellers fin afslutning. 


Gæsterne havde også deres del af spillet, men var farligst ved et par indkast, der blev kastet hårdt ind til Kasper TK i AGF-målet og som fik de fremmødte tilskuere til at holde vejret. P1010115

Sidst i halvlegen arbejdede unge Mikkel Lassen godt i venstre side og kom ved egen kraft til en farlig afslutning, men over mål.

Men ligesom man troede, at halvlegen ville forblive målløs fik gæsterne bragt sig foran efter lidt af en tilfældighed og et uopmærksomt øjeblik i vores felt. Så 0-1 ved pause.

P1010160

2. halvleg

I anden halvleg skiftede vi hele holdet ud til fordel for flere af de erfarne 3F Superliga-spillere. Herunder Mustafa Amini, der fik comeback oven på sin skadespause og med flere gode aktioner halvlegen igennem lignede en, der havde savnet bolden. 

Som i første halvleg var det os, der åbnede halvlegen med de bedste muligheder med flere gode indlæg, der dog lige manglede at finde en hvid fod i Horsens-feltet. 

P1010012 (1)

Vi kunne også nyde godt af en del dødbolde tæt på Horsensfeltet, som også gav en del chancer, og i det hele taget var det hjemmeholdet, der dominerede mest i anden halvleg, hvor vi kom frem til de fleste chancer. 

Blandt andre til Bror Blume, der efter en lille halv times spil fik bolden i Horsens' højre side og kunne efter et par gode træk score til en fortjent udligning til 1-1.

Hen mod kampens slutning blev vores pres endnu tungere og efter fint forarbejde af Links i vores højre side endte bolden hos Nicklas Helenius, der tæt under mål kunne score til 2-1, der også blev kampens resultat. 

Nu venter der holdet nogle gode træningsdage inden 3F Superligaen vender tilbage og der igen er point på spil. Vi tager imod Brøndby IF søndag den 24. november kl. 18 til Legendernes Dag i Ceres Park.

Find din billet til den kamp her >>>

P1010134

AGF - AC Horsens / Testkamp 19.11 (Fredensvang)
2-1 (0-1) 

Målscorere for AGF: 
Bror Blume og Nicklas Helenius. 

AGF start i 1. halvleg:
Kasper T. Kristensen, Kevin Diks, Frederik Tingager, Jesper Juelsgaard, Mikkel Lassen, Magnus Anbo, Mads Bager, Benjamin Hvidt, Kasper Lunding, Alexander Ammitzbøll, Patrick Mortensen. AGF start i 2. halvleg
William Eskelinen, Niklas Backman, Sebastian Hausner, Alexander Munksgaard, Casper Højer Nielsen, Mustafa Amini, Bror Blume, Nicolai Poulsen, Jakob Ankersen, Gift Links, Nicklas Helenius.  

P1010087

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet