Tobe var tilbage

Af: MS / Foto: DR og Gaston Szerman - 25. november 2019, kl. 20:50

Kosuke Tobe er AGF-fan og kommer fra Japan. I går havde han for kun anden gang taget den lange tur til Aarhus, hvor han for første gang så sit hold vinde.

Det var en af de helt særlige aftener i går, da vi sendte Brøndby tilbage til Vestegnen med et 2-1 nederlag.

Aftenen i går betød dog nok særligt meget for en person, der var rejst langvejs fra - nemlig Kosuke Tobe, som er fra Japan og har været AGF-fan siden VM i 2002, hvor han oplevede Martin Jørgensen for Danmark.

- Da jeg var et barn, så jeg Martin spille i fjernsynet. Den måde Martin spillede på i gjorde, at jeg med det samme begyndte at se op til ham. Jeg har fulgt ham lige siden, sagde Tobe, da AGF.dk mødte ham i går inden kampen.

Kosuke kommer fra Japan, men det har ikke holdt ham tilbage fra hverken at følge Martin Jørgensens karriere eller være AGF-fan. I går var anden gang i Kosukes liv han kunne gæste Ceres Park og han lagde ikke skjul på, hvor stort det var for ham at komme til lige netop denne kamp.  

- Jeg kommer primært for at se AGF, men det er da noget helt specielt at komme til sådan en storkamp. Sidst jeg var her for tre år siden var der vist nok kun 6.000 på stadion, så i dag er virkelig fedt. 

Hilste på legende
Men det var ikke kun det, at kampen var mod Brøndby, der gjorde Kosuke så glad for at være kommet lige netop i går. Nej, han var nemlig lige så begejstret for at kunne komme på dagen, hvor hans store idol skulle hyldes efter Martin Jørgensen blev Årets Legende 2019.

- Det gjorde mig utrolig glad at høre, at Martin Jørgensen blev valgt til årets legende. AGF er mit hold og Martin er mit store idol, så det er virkelig fedt at se dem fejre hinanden. Det er fedt at se, at AGF ser på Martin på samme måde som jeg gør, da han er en legende for mig. Det var derfor også kæmpe stort, at I sørgede for, at jeg kunne få lov til at møde ham og sige tillykke, sagde Kosuke, der er kommet lidt tættere på sin klub efter han er jobmæssige årsager nu er flyttet til Europa og Schweiz. 

Skærmbillede 2019-11-25 Kl . 18.42.56

- Når folk spørger hvorfor, så plejer jeg altid at sige, at det har jeg gjort for at komme tættere på AGF. Så jeg håber det bliver til tre point og masser af mål i aften, når nu jeg er kommet, men jeg kommer helt sikkert igen en anden gang og forhåbentlig snart.   
 

AGF håber i hvert fald Kosuke kommer igen og takker for besøget. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet