Turen går til Esbjerg

Af: SHC / Foto: Getty Images og Sportsphoto.dk - 27. november 2019, kl. 10:43

På søndag den 1. december åbner vi årets første adventskalender, når turen går til den jyske vestkyst, hvor vi møder EfB i en kamp, der starter kl. 16. Tag med syd på og husk dit halstørklæde. Ikke fordi det bliver koldt, men fordi du skal bruge det inden kampen.

Søndag tager vi turen til Blue Water Arena, hvor EfB venter i et spændende opgør. Esbjerg har har haft deres udfordringer i denne sæson, men vandt deres seneste kamp ude over Silkeborg IF og de har ofte givet os problemer på deres bane, så der venter holdet en svær opgave på søndag. 

Så gutterne håber, at mange vil tage turen med sydpå og bakke holdet op fra et hvidt udebaneafsnit. Og opfordringen fra fansene lyder, at man skal huske sit halstørklæde, som kommer i brug inden kampen. 

Getty Images -998764346

Vi kan rejse til Vestkysten med visheden om, at vi har vundet vores seneste udekamp i 3F Superligaen og jo også med en god sejr over Brøndby i benene.

Det seneste møde mod Esbjerg var i Aarhus tilbage i september, hvor Jakob Ankersen scorede det eneste mål i en 1-0 sejr. Og i de senere år har vi da også haft et godt tag på esbjergenserne. 

De tre seneste kampe mod EfB i Aarhus er endt 6-2, 3-1 og altså 1-0 til os, mens vi har spillet to uafgjorte nede i Esbjerg. Senest sidste år, hvor vores seneste i Esbjerg var i september, hvor vi spillede 0-0. 

Kampen spilles på Blue Water Arena søndag den 1. december kl. 16 og billetter kan findes her >>>

Og her findes nyttig information til udeholdets fans.

_MG_2470

Blue Water Arena er et af de nyere danske fodboldstadions - i øvrigt tegnet af det århusianske arkitektfirma, Friis & Moltke. Det nuværende stadion blev færdig i 2007 og kan nærmest mere kaldes en nybygning end en renovering af det gamle Esbjerg Stadion, der stammer tilbage fra 1955 - for der er ikke meget tilbage af det gamle stadion end adressen på Vardevej. 

I alt er der plads til 16.942 tilskuere på Blue Water Arena. Og man finder AGF's udebaneafsnit i hjørnet af D-tribunen.

Man kan finde flere informationer omkring parkering og andre forhold om søndagens spillested her.

Tjek også vejrudsigten ud hos DMI, der varsler pænt vejr uden regn. 

_O9I3112

Tag med 
Tager du med til vestkysten for at støtte holdet, så er der jo heldigvis motorvej hele vejen fra Aarhus til Esbjerg. Først E45 og så E20, hvor man drejer fra ved 75 Esbjerg N. 

Man kan også tage med tog med Arriva, der kører fra Aarhus til Esbjerg over Skjern. Fra banegården, når man til Blue Water Arena med en lille bustur på 10 minutter med bus 7C fra Esbjerg Bybusterminal.

Både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer også busture til Esbjerg. Så der rig mulighed for at tage med til syd på og støtte byens hold, uanset, hvilken transportform man er til. 

Billetter til kampen kan købes her >>>>

 Husk at købe online i god tid før kampen. Så sparer du 30 kr. i gebyr. 

Kampen på søndag er i øvrigt kamp nummer 44 mellem de to klubber i 3F Superligaens historie. Og nummer 44 har altså kampstart søndag 1. december kl. 16. Vi ses i Esbjerg og husk halstørklædet. KSDH!

Instagram (23)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet