Turen går til Farum

Af: AGF / Foto: fcn.dk - 2. november 2019, kl. 9:39

Søndag går turen til Farum. Her klæ'r vi dig godt på til turen.

Søndag går turen til Right to Dream Park i Farum, hvor FC Nordsjælland venter i 3F Superligaens 15. spillerunde.

Efter sejren over OB i torsdag gælder det for holdet om at samle kræfterne frem mod kampen mod FC Nordsjælland på deres bane, hvor vi har haft blandede oplevelser i de senere år. Men de fleste kan nok stadig varme sig ved tanken om 2-1 sejren i efteråret 2017 og 4-2 sejren i en testkamp i vinters. Læs den sportslige optakt her.

Right to Dream Park
Søndagens destination - Right to Dream Park - er et moderne fodbold-stadion, hvor det er B-tribunen, der huser de tilrejsende udebanefans. Tilskuermæssigt kan Right to Dream Park, der blev opført i 1999, rumme 10.300 tilskuere.

Right to Dream Park hed tidligere Farum Park. Det navn stod indtil 2016, hvor FC Nordsjælland indgik et samarbejde med ungdomsakademiet Right to Dream. 
Der er som bekendt kunstgræs på Right to Dream Park. Truppen har derfor også trænet på kunstgræs i går og gør det også lørdag inden turen går til Nordsjælland for at lade op til kampen. 

Turenga ̊rtil

Af sted

Både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer busture til Farum. Kører du selv fra Aarhus, så tag frakørsel E47/E55 mod Helsingør, når du nærmer dig hovedstaden. Right to Dream Park ligger på adressen; Farum Park 2. Rejsetider cirka tre timer og et kvarter.

Hvis du er bosat i København eller kommer med toget til København H, kan du tage med S-toget Linje B til Farum St. og gå derfra til stadion. Eller tage bus 333, der stopper ved Idrætsvænget, hvorfra du selv skal gå de sidste 180 meter til stadion.Læs FCN's information til udebanefans her.

Husk, at Arbejdernes Landbank serverer en pølse med brød til de første 250 fans på udebaneafsnittet. Så den sene frokost er sikret, hvis man kommer til Farum som en af de første 250. Billetter til kampen i Farum købes her >>>

Bolden gives op søndag den 3. november kl. 14.  
 Instagram (22)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet