U19 sejrede i Brøndby

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 5. november 2019, kl. 14:59

For anden weekend i træk kunne AGF's U19-hold sætte tre point ind på kontoen, da Brøndby blev besejret 4-2 på udebane. U17 spillede 1-1 på vestegnen, mens U15 led et 2-3-nederlag.

AGF's U19-hold leverede generelt en god præstation i Brøndby, og især i de første 45 minutter havde AGF-drengene godt styr på begivenhederne, hvilket udmøntede sig i en 2-0-føring på mål af Mostafa Maarouf og Magnus Kirchheiner (billedet).

I anden halvleg gav Daniel Gadegaard prøver på sine målmandskvaliteter, da han tog sig af et straffespark til hjemmeholdet. Og da Magnus Kirchheiner med tyve minutter igen for anden gang kom på måltavlen, burde kampen have været lukket. Brøndby fik dog med to hurtige scoringer bragt spændingen tilbage i opgøret. AGF-mandskabet holdt heldigvis hovedet koldt, og med fem minutter igen lukkede og slukkede Marcus Ginnerup med en scoring til slutresultatet 2-4.

- Vi vinder fortjent, og jeg synes, vi gør det godt med bolden i første halvleg. Brøndby kommer med et voldsomt tryk, men det løser vi godt. I pausen siger jeg til spillerne, at vi ikke skal stille os tilfredse, men gå efter målet til 3-0. Vi lukker dog Brøndby ind i kampen, og jeg er ikke tilfreds med vores defensive organisation, for kampen kunne godt være endt med 8-4 til os. På bolden er vi gode og skaber mange chancer, og drengene skal roses for at holde hovedet koldt i slutfasen, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Kampfakta - U19 Ligaen
Brøndby IF - AGF 2-4 (0-2)

0-1: Mostafa Maarouf (18')
0-2: Magnus Kirchheiner
0-3: Magnus Kirchheiner (70')
1-3: Laurids Brandt Andersen (74')
2-3: Mathias Damm (78')
2-4: Marcus Ginnerup (86')

AGF:
Daniel Gadegaard - Mikkel Lassen, Thomas T. Kristensen (82: Jonas Yderholm), Sune Balle, Frederik Jørgensen -Mostafa Maarouf, Mads Bager, Nikolaj Sauer, Marcus Ginnerup - Jacob Trenskow (65: Majaliwa Msabaha), Magnus Kirchheiner (83: Sebastian Beraque)

----------------------

U17 hentede fortjent point

U17 har de seneste runder været impliceret i tætte kampe, og lørdagens duel mod Brøndby var ingen undtagelse. Opgøret endte 1-1, men set over hele kampen var AGF-drengene tættest på sejren.

Hjemmeholdet lagde ud i et aggressivt pres og bragte sig også i front, men inden pausen lykkedes det Frederik Ihler at udligne. I anden halvleg var AGF-drengene i teten, men overtaget blev ikke omsat til scoringer, og derfor måtte de nøjes med det ene point.

- Vi får en svær indledning på kampen på en dårlig kunstgræsbane, og den første halve time er en rodet omgang. Vi får dog svaret igen på Brøndbys åbningsmål, og i anden halvleg er vi bedst. Jeg er imponeret over drengenes tilgang i anden halvleg, hvor vi igennem sæsonen ellers har haft det svært. Vi spiller en rigtig god halvleg med og uden bold, siger U17-cheftræner Dennis Ramonn Olsen.

Kampfakta - U17 Ligaen
Brøndby - AGF 1-1 (1-1)
1-0: Oscar Sejrup (9')
1-1: Frederik Ihler (41')

AGF:
Jonathan Hutters - Jacob Andersen, Daniel Jakobsen, Christian Mikkelsen, Ayman Chadi - Lukas Therkildsen, Asker Beck, Magnus Isager (63: Gustav Junge) - Mathias Sauer (71: Theodor Felix Hoffmeyer Beck), Frederik Ihler (80: Emil Vestergaard), Marius Hausted

-------------------------------

U15 sled forgæves  

U15 fik en kaotisk optakt til kampen mod Brøndby, da målmand David Kaa på grund af en skade ikke kunne stille til start. I stedet overtog markspiller Hjalte Stokholm tjansen mellem stængerne. En opgave, han slap godt fra, men han kunne dog ikke forhindre, at Brøndby bragte sig 2-0 i front. Med et flot hovedstødsmål efter hjørnespark lykkedes det Martin Mai at reducere. Brøndby udbyggede dog atter føringen, og trods en flot frisparkscoring af Lasse Madsen kort før tid formåede U15 ikke at hente point med hjem til Aarhus.

- Brøndby starter bedst, men vi får langsomt kæmpet os ind i kampen på en græsbane, som ikke er en U15 Liga-kamp værdig. 2. halvleg er meget lige, men Brøndby kommer på 2-0, på et tidspunkt hvor vi er fint med.  Trods to scoringer mangler vi dog lige det sidste, men drengene skal roses for deres arbejdsindsat og attitude, og at de formår at tilpasse sig banens beskaffenhed fint, siger U15-cheftræner Lasse Fisker.

Kampfakta - U15 Ligaen
Brøndby - AGF 3-2 (1-0)
1-0: Patrick Aurø Allentoft (11')
2-0: Malek Bakhit (48')
2-1: Martin Mai (64')
3-1: Michale Opoku (76')
3-2: Lasse Madsen (82')

AGF:
Hjalte Stokholm - Ole Jessen, Malthe Stentoft, Nikolaj Ellegaard, Clemens Astrup - Betram Zacho (41: Emil Møller Dissing), Alexander Hansen, Lasse Madsen - Oliver Thunbo (41: Martin Mai), Andreas Nybro (52: Oliver Thunbo), Laust Kaastrup (68: Betram Zacho)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet