Aarhus-afsnit nærmer sig udsolgt til lokalopgør

Af: SHC / Foto: Getty Images - 4. oktober 2019, kl. 10:45

Aarhus kommer til at valfarte til Randers på søndag, hvor der er solgt mange billetter til udebaneafsnittet til lokalopgøret.

Vi nærmer os med hastige skridt søndagens store lokalopgør i Randers og som vi kunne fortælle forleden, så er der stor interesse fra AGF-familien for en billet til udebaneafsnittet. Og den interesse er blot fortsat med at stige det seneste døgns tid. 

Således var der fredag morgen nu mere end 1.700 billetter ude til udebaneafsnittet, der meget venligt af Randers FC er blevet udvidet til kampen og derfor har plads til 2.300 fans på den ene endetribune.  

Dermed er der kun små 600 billetter tilbage og opfordringen fra både os og værterne er derfor, at man skal få sikret sig sin billet, hvis man vil med til lokalopgøret Cepheus Park i Randers og stå på Aarhus-tribunen bag målet.

For med den store interesse, der er for kampen fra århusiansk side, så kan der meget vel blive udsolgt på udebaneafsnittet - selv om det altså er blevet kraftigt udvidet til kampen. 

Getty Images -1144701611 (1)

Så har du planer om at tage med nord på på søndag og stadig mangler en billet til udebaneafsnittet, så er det med at få fat i en. Det gør man via Randers FC her >>>

Til kampen - der starter på søndag den 6. oktober kl. 16 - vil der være både et almindeligt stemningsafsnit og siddepladser. Så uanset om man er til stående og syngende opbakning eller måske ønsker at sidde ned med mindre børn og nyde kampen i lidt roligere rammer, så er der mulighed for det.

Få flere informationer om turen til Randers og om de praktiske forhold her >>>

Og her finder du adgang til billetterne, der altså er lige så rygende varme som de to hold, der går ind til kampen som henholdsvis nummer tre og fire i 3F Superligaen. 

Fanskamp1

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet