AGF i særlig trøje til fordel for Knæk Cancer

Af: AGF - 4. oktober 2019, kl. 11:27

Sammen med hummel og andre 3F Superligaklubber tager vi nu kampen op mod kræft, når vi på søndag spiller i en særlig særlig Knæk Cancer-kamptrøje fra hummel.

Hver dag dør 22 danske mænd af kræft. Det svarer til to fodboldhold - og dermed en aflyst fodboldkamp hver eneste dag.

Det er dystre tal, og derfor har hummel nu taget initiativ til at støtte kampen mod kræft via kampagnen Knæk Cancer 2019 sammen med Kræftens Bekæmpelse og TV 2.

hummel har således udviklet en særlig Knæk Cancer-fodboldtrøje, som hver af hummels store danske fodboldsponsorater vil bære i én enkelt kamp og dermed også os.

For vores vedkommende stiller vi derfor op til lokalopgøret mod Randers FC på søndag den 6. oktober kl. 16 i en særlig trøje for det gode formål.

Resten af hummels sponsorklubber vil også bære en trøje med det samme sorte design, hvor det kun er klubbernes logoer og diskrete antydninger af de respektive klubfarver, der adskiller de syv forskellige spillesæt. På alle trøjer er hummels normale logo erstattet af den kendte Knæk Cancer-blomst, der symboliserer den gode sag.

AGF_2

Køb trøjen og støt Knæk Cancer
Den særlige AGF Knæk Cancer-fodboldtrøje bliver sat til salg i et begrænset antal, og for hvert solgt eksemplar doneres 150 kroner ubeskåret til Knæk Cancer. Salget starter allerede i morgen i AGF Fanshoppen, der åbner kl. 10.

Derudover bliver de trøjer som spillerne har båret i kampen mod Randers FC også sat til salg. Det betyder, at de trøjer som Backman, Bundu og resten af holdet har haft på i lokalopgøret, bliver bortauktioneret fra mandag den 21/10 kl. 10.00. Her går hele det indkomne beløb til Knæk Cancer. Hold øje med AGF.dk for mere informationer om dette.

AGF_3

Kampagnen kulminerer lørdag den 26. oktober, hvor det store Knæk Cancer-show løber af stablen direkte på TV 2. Her vil den samlede donation fra kampagnen blive afsløret.

Salget af AGF's Knæk Cancer-fodboldtrøjer begynder lørdag den 5. oktober kl. 16.00 på BOOZT.com, ligesom den også kan købes i AGF's fysiske fanshop ved Ceres Park fra lørdag den 5. oktober fra fanshoppen åbner kl. 10. Trøjen har en vejledende udsalgspris på 399 kroner.

KC_AGF