Anbo: Bliver en fed kamp

Af: FS / Foto: Ole Nielsen - 25. oktober 2019, kl. 19:51

Magnus Anbo var tilbage i søndagens kamp mod Silkeborg. Nu ser han frem mod mandagens storkamp mod FC København på mandag.

Efter han fik sin debut i foråret blev unge Magnus Anbo slået tilbage i sin ellers gode udvikling af en drilsk skade, som han har brugt en del tid på at komme tilbage fra. 

Men i søndags kunne Anbo så endelig glæde sig over sin sæsondebut, da han kom ind i kampen mod Silkeborg IF i en imponerende kulisse. Det var noget den tidligere VRI'er havde set frem til under det hårde arbejde med at komme tilbage fra en skade.  

- Det var rigtig fedt at komme ind. Og at det så lige er foran sådan en kulisse med over 22.000 tilskuere - det var helt ekstremt og noget jeg selvfølgelig aldrig har prøvet før, og efter min skade var det forløsende at komme ind og repræsentere AGF igen, siger Magnus Anbo, der endnu ikke ved om han igen er en del af en kamptrup, når vi tager imod FC København på mandag i lidt af en ny-klassiker hjemme på Ceres Park. 

Her tror Anbo på, at vi kan komme tilbage på sejrssporet efter to nederlag i de to seneste kampe. 

- Vi er klar over, at der er nogle ting, der skal rettes op på, og det arbejder vi stenhårdt på at få løst på træningsbanen. Så vi holder snuden i sporet og fokuserer på, hvordan vi kan forberede os bedst muligt. Men der er stadig en kæmpe portion selvtillid i truppen, fordi vi alle ved, at vi kan præstere på et rigtig højt niveau, og det er det, vi skal finde frem til igen på mandag - det bliver en fed kamp, forudser Magnus Anbo som du kan møde i kamp-programmet til kampen mod FC København, hvor vi bringer et større interview med 19-årige Magnus Anbo. 

Køb billet til AGF vs. FCK her >>>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet