Cheftræneren ser frem til ny hjemmekamp

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen og Getty Images - 26. oktober 2019, kl. 11:14

Kun en uges tid efter seneste hjemmekamp spiller vi mandag hjemme igen. Og det glæder David Nielsen sig over.

På mandag tænder Ceres Park sine projektører over fodboldbanen og byder kl. 19 indenfor til en af sæsonens store kampe, når FC København kommer til Jyllands hovedstad.

Det er ofte spændende og tætte kampe, når københavnerne kommer på Ceres Park, og efter seneste møde i Aarhus, hvor FCK "stjal" sejren til sidst med en sur overtids-udligning, så har vi en slags revanche til gode. Og den ser holdet frem til at gå ud og jagte mod et københavnsk mandskab, som har vaklet lidt på udebane i 3F Superligaen på det seneste, hvor de har tabt tre kampe i træk væk fra eget græs. Formår vi at vinde på søndag, så vil det være første gang i tyve år, at FCK taber fire udekampe i træk. Getty Images -1020624118

Men det kræver ifølge cheftræner David Nielsen, at vi får rystet nogen af de fejl, der ramte os i seneste hjemmekamp, hvor det jo blev til et sent 3-4 nederlag hjemme til Silkeborg IF. Og David Nielsen er tilfreds med, at vi allerede i runden efter spiller hjemme igen, hvor vi kun har tabt en enkel kamp i denne sæson og fire i alt i hele 2019. - Det var en hård omgang at smide den kamp (SIF-kampen, red) på den måde, vi gjorde i søndags. Så vi glæder os til en ny god kulisse i Ceres Park, hvor skal tage nogen af de gode ting fra den seneste kamp med os og reparere på de ting, der ikke fungerede. Vi ser frem til at spille hjemme igen allerede her kort tid efter og forhåbentlig kan vi give fansene en god oplevelse i en ny flot kulisse i Ceres Park, siger David Nielsen, som i ugens løb har forberedt sit hold på et FC København hold, der - trods tilførelsen af nye spillere - taktisk ligner det mandskab, der sidst var i Aarhus for over et år siden og spillede 1-1. 


- FCK er på mange måder sig selv som vi kender dem. De har fået en ny angriber ind i skikelse af Santos som har givet dem lidt nye dimensioner i spillet omkring feltet og han er en stærk mand for dem. Ellers er det som vi kender det med fysiske stærke angribere og en løbestærk midtbane - der er ikke så stor forskel på dem fra tidligere. Så det handler for os om, at vi finder tilbage til vores gode niveau, tilføjer David Nielsen. Kommer du i Ceres Park på mandag, så varm op med fem gode grunde >>>Og her køber du din billet til slaget mellem Aarhus og København.

Poulsen -STage

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet