eSuperligaen snart tilbage og AGF Esport er klar

Af: JR - 4. oktober 2019, kl. 10:22

Dreamhack, Discovery Networks og Divisionsforeningen står bag endnu en sæson af eSuperligaen, hvor AGF Esport igen stiller til start for at kæmpe om trofæet i FIFA.

Efter to succesfulde sæsoner af eSuperligaen, der sendes på Canal 9 og streamingtjenesten Dplay, er vi klar til igen at indtage FIFA-scenen med vores talentfulde mandskab.

eSuperligaen består af FIFA-hold fra 13 klubber fra 3F Superligaen samt FC Helsingør og Vejle, og løjerne begynder den 13. oktober. Her afvikles først et gruppespil, inden top otte går videre til "Finals", der er et slutspil, som afvikles ved et stort live-event til december.

AGF Esport opnåede en semifinaleplads i debutsæsonen, men var noget mere uheldige i anden sæson, hvor det blot blev til en 14. plads. Denne gang håber esport-holdet at opnå en top otte-placering, som giver adgang til det forjættede land i playoff-delen af turneringen.

- Vi har arbejdet rigtig hårdt op til eSuperligaen, og det skal kunne ses. Målet er derfor at kvalificere os til Finals. Jeg glæder mig super meget til at komme i gang og til at se alle vores dygtige spillere i aktion på den store scene, fortæller AGF Esports nye FIFA-træner, René Bryner.

Nyt setup skal give resultater
eSuperliga-truppen består i denne sæson af Tamer Taser, Frederik Rom og Lars Korreborg som også repræsenterede os i anden sæson, mens Mads Nielsen er kommet til som spiller og René Bryner har overtaget trænergerningen.

Samtidig har vi hentet et af Danmarks største talenter i Anders Vejrgang, som endnu er for ung til at spille i eSuperligaen. Han kommer i stedet til at bidrage på træningsbanen, hvor han vil sparre med de øvrige spillere.

- Vi har fået et super stærkt setup her i AGF Esport, og med den spillertrup skal vi helt sikkert gå efter en topplacering i eSuperligaen, tilføjer René Bryner.

Kamprogrammet for den kommende sæson er endnu ikke fastlagt, men første runde spilles den 13. oktober og kan ses på Dplay. Kampene afvikles herefter mandag og søndag i de følgende uger, inden det hele afgøres ved et stort anlagt event til Finals den 7. december.

Se mere om eSuperligaen >>>

Og man kan læse meget mere om AGF Esport og følge holdet på hjemmesiden agfesport.gg >>>