Fem gode grunde til at komme i morgen

Af: AGF - 30. oktober 2019, kl. 14:54

I morgen er Sydbank Pokalen tilbage i Aarhus, når vi tager imod OB i 1/8 finalen i dette års pokalturnering. Her får du fem gode grunde til at tage i skoven i morgen.

Drømmen om den tiende pokal
Da AGF senest var i en pokalfinale i foråret 2016 genlød København og Telia Parken af kampråbet; "Drømmen om den 10'ende pokal". Det glippede som bekendt på målstregen den gang i 2016, men siden pokalsejren tyve år før har vi drømt om at vinde en finale mere - en magisk nummer ti. 

Skal den drøm leve videre i denne sæson, så kræver det sejr over OB i 4 runde, der også er 1/8 finalen og dermed skridtet inden de sidste finaler. Så alle der deler drømmen om en ny pokalfinale og den tiende pokal bør komme i skoven i morgen aften og støtte holdet frem mod videre avancement. 

Getty Images -528505604 (1)

Spændende kamp i vente
Det er ofte tætte og til tider også dramatiske kampe, når vi møder OB, hvor vi i de seneste to møder har spillet 2-1. Først i OB's favør i foråret og derefter jo fornylig på Fyn, da vi vandt med samme cifre.

I 2018 havde vi også nogen store kampe mod OB i det europæiske playoff med mange mål og høj dramatik. Og der er næsten målgaranti i morgen. For der bliver ofte scoret pænt i vores kampe mod OB. Således har vi et målsnit på 3,43 i kampene mod OB gennem tiderne i den bedste danske række. Så der er lagt op til endnu en spændende kamp mod OB i morgen aften. 

Patrick Mortensen 110319-10

Aftenkamp under lyset 
Indrømmet - 20.15 som er kamptidspunktet i morgen er lidt sent i forhold til en eftermiddagskamp under den lave sol over Aarhus. Men der er omvendt også noget magisk og hyggeligt ved en aftenkamp i Ceres Park, hvor stadionlyset lokker langvejs fra og mørket har sænket sig omkring skoven, hvor Ceres Park lyser lokkende med sit fodboldlys. Det kan også noget - og det kan det især, når det som i morgen gælder en klassisk pokalkamp. 

Ceres Park Aarhus Stadion 210717-04 (2)

Tilbage i hjemmeform
Oven på en sportslig skuffelse med et nederlag i mandags hjemme i Ceres Park, så synes det måske som lang tid siden, at vi har vundet hjemme. Men rent faktisk, så er Ceres Park blevet lidt af et fort for os - takket være opbakningen fra lægterne, hvor der indtil nu i gennemsnit har været over 40 % flere fans end hele gennemsnittet for sidste sæson. Som for eksempel de næsten 14.000 i mandags eller de mere end 22.000 sidste søndag. 

Og de mange fans har bidraget til, at vi "blot" har tabt fem kampe på hjemmebane i hele 2019, men altså desværre her i blandt de to seneste kampe. Så den tendens skal vi ha' vendt, så vi igen har et fort i Ceres Park, hvor torsdagens gæster i øvrigt aldrig har vundet i Pokalturneringen. Med jeres støtte fra lægterne skal vi sikre, at det har de heller ikke efter i morgen aften. 

Tilskuere 201019-01 (1)

Billetrabat 
I morgen aften er det muligt at skære lidt af den normale billetpris til Ceres Park, hvor
 B3-B6 og D1-D4 afsnittene er lukket. Til gengæld udbyder vi pladserne på nedre C (Ceres Tribunen) til samme pris som på familieafsnittet (Bravida) 


Priserne til kampen ser derfor lidt anderledes end ved en almindelig 3F Superliga-kamp. 


Voksen + Senior (+65): 100 kr.
Studerende + unge under 18 år: 80 kr.
Børn (under 15 år): Gratis

Stemningsafsnittet (B1-B2) og udebaneafsnit (D5-D6) er som sædvanligt åbent og alle sæsonkortholdere har adgang til kampen. 

Køb din billet her >>>

Pokal1 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet