Fem gode grunde til at komme på mandag

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen & Getty Images - 26. oktober 2019, kl. 11:47

En klassisk kamp mod mestrene fra FC København skulle være grund nok alene til at komme i Ceres Park. Her får du nu alligevel hele fem grunde til at tage i skoven på mandag.

Ny-klassiker

AGF mod FC København. Det er Jyllands hovedstad mod Kongens København. Byens hold mod Byens hold.

Der er altid mange perspektiver i kampene mod FC København, der fik en ny dimension blandt tilhængerne i 2016, da vi tabte til dem i Pokalfinalen på deres hjemmebane som vi for en dag havde gjort til vores.

Siden har vi tumlet med dem fra Østerbro og mangler stadig at tage sejren efter de udlignede i overtiden senest FC København var i Aarhus.

Det kan vi passende gøre på mandag i Ceres Park, hvor vi ofte gør livet svært for københavnerne.

Således har vi kun tabt til FC København i tre af de seneste ni kampe i Aarhus. Og da FCK døjer lidt med deres udebaneform, hvor de har tabt deres seneste tre udekampe i 3F Superligaen, så vi kan sandsynligvis se frem til endnu en tæt og spændende kamp mod FC København hjemme i Ceres Park.

Mustafa Amini 190818-01 (2)

Slag i slaget

Der bliver mange spændende kampe i selve kampen, der er værd at holde øje med. For hvem kommer ud på toppen når Niklas og Nicklas går head to head? Henholdsvis Backman og Bendtner, der skal op mod hinanden, hvis Bendtner kommer på banen for københavnerne.

Eller på midten, hvor det kan blive til et gensyn med Jens Stage, der kommer i duel med vores egen Nicolai Poulsen. Hvordan skal det gå, når de to østjyder krydser klinger i kampen om bolden? Eller foran, hvor ungdommen skal op mod erfaringen når Bundu skal forsøge at komme forbi Bjelland.

Skærmbillede 2019-10-26 Kl . 09.38.00

Mandagsfest

Inden kampen fejrer AGF de århusianske studerende med Studiernes Tribunefest, hvor vi - i samarbejde med Studenterhus Aarhus - har inviteret til stor forfest i et særligt område ved AL Bank Fanzonen. Her vil de studerende få første parket til fed musik og sjov comedy, men vi andre må gerne lytte med. Så kom i AL Bank Fanzonen i god tid og nyd en hyggelig stund inden kampstart kl. 19.

Vi finder fodbolddart og hoppeborgene frem til ungerne, der kan hygge sig inden kampen. Og apropos, så husk, at der altid er gratis adgang til Ceres Park for børn under 15 år. Det gør vores familiepriser til de billigste i hele 3F Superligaen -  se mere om det her.

Spillerpraesentation -030918-09-kopi _500x 333

Målgaranti?

Mål kan man aldrig garantere. Men uanset, hvordan det går på mandag, så er der stor sandsynlighed for mål. Senest vi spillede 0-0 mod FC København var nemlig helt tilbage i foråret 2016 og vi har scoret i alle vores kampe i denne sæson siden august.

Og i Ceres Park er der - af enten os eller modstanderne - nu blevet scoret mål i alle kampe i over halvandet år. Og med sine tre mål i sine seneste tre 3F Superligakampe, så kan det være, at vores mål kommer fra Patrick Mortensen på mandag. Også Mustapha Bundu er varm med sine seks sæson-scoringer indtil videre - senest mål fra hans fod faldt så sent som i søndags. Lad os bare få flere af dem på søndag.

Skærmbillede 2019-10-26 Kl . 09.38.27

Fortet skal tætnes

Oven på en sportslig skuffelse med et sent nederlag i søndags hjemme i Ceres Park, så kan det måske være svært at huske lige nu. Men rent faktisk, så er Ceres Park blevet lidt af et fort for os - takket være opbakningen fra lægterne, hvor der i gennemsnit har været 37 % flere fans end gennemsnittet for sidste sæson. Det er den højeste stigning af alle 3F Superligaklubber.

Og fansene har bidraget til, at vi kun har tabt fire kampe på hjemmebane i hele 2019. Det er en stærk tendens som vi håber fortsætter på mandag - igen med en stor opbakning fra lægterne, hvor vi endnu en gang håber, at se over 10.000 fans på Ceres Park.

Stibo Skærmbillede 2019-10-01 Kl . 12.57.22 (4)

Find din billet til AGF vs. FCK her

Og så ses vi på mandag. KSDH!

AGF-FCK