Fem gode grunde til at komme på søndag

Af: AGF / Foto: Getty Image, Ole Nielsen og DR - 18. oktober 2019, kl. 15:37

Efter en landsholdspause uden 3F Superliga og udsigterne til et tæt besat Ceres Park, så skulle der ikke mangle grunde til at komme til lokal-opgøret mod Silkeborg IF. Her får du alligevel fem gode grunde til at komme i skoven på søndag.

Vi bliver mange på Ceres Park 
Der er næppe noget, der swinger som Bjerringbro by night, sang C.V. Jørgensen engang. Det' måske meget muligt, men der er helt sikkert heller ikke noget, der swinger som et Ceres Park med fyldte tribuner. Og vi bliver mange på søndag, hvor vi forventer på den gode side af 15.000 på lægterne efter Århus Stiftstidende og Stibo har inviteret til gratis fodboldkamp i anledning af de to lokale virksomheders 225 års jubilæum.

Så der bliver gang i den på Ceres Park og så er der ikke noget bedre sted at være en søndag eftermiddag - det si'r sig selv…

Stibo Skærmbillede 2019-10-01 Kl . 12.57.22 (3)

Sidste dag i efterårsferien
I anledning af jubilæumskampen åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 12, hvor Århus Stiftstidende og Stibo har sikret ekstra god underholdning. Måske især for den yngre del af publikum, der kan se frem til et fedt show med Kalle som mange kender og elsker fra DR Ramasjang, hvor han har underholdet med sine trommer og sin musikalitet. Kalle går på scenen i AL Bank Fanzonen kl. 12.30

Derudover kan man opleve bandet 2 FOOLS og mange af de andre velkendte aktiviteter i AL Bank Fanzonen, hvor cheftræner David Nielsen også kigger forbi til en sidste peptalk, og hvor der altså er rig lejlighed til at varme op til kampen og få en god sidste dag i efterårsferien. 

Kalle (1)

Skær græskar med en spiller 
Og udnytter man den sidste dag i efterårsferien til en fodboldoplevelse, så kan ungerne også se frem til muligheden for at skære sit eget græskar i anledning af den kommende halloween. Og da Aros kigger forbi AL Bank Fanzonen med spillere fra 3F Superligatruppen, der ikke er aktuelle til kampen, så kan man måske lige frem få hjælp fra en spiller. Og bare rolig, vi passer på det færdige græskar under kampen, så man kan få det med hjem.

Vi sætter også ild over til snobrød og sørger også for ansigtsmalingen inden kampstart kl. 14. 

Fanzone 161017-09 (2)

Lokalopgør 
Kampen mod Silkeborg IF er det andet lokalopgør inden for kort tid, hvor vi jo desværre tabte det første oppe i Randers før landsholdspausen. Men nu skal vi ha' en sejr i hus og det skal gå udover vores naboby fra vest. Og historikken giver os overhånden inden kampen, hvor de seneste tre kampe mod Silkeborg IF i Ceres Park er endt med sejre til os. Senest en 2-1 sejr tilbage i april 2018, hvor Mustapha Bundu og Martin Pusic stod for målene. 

Se mere om den sportslige historik de to hold i mellem her >>>

Men med en knap så god start på sæsonen kommer Silkeborg IF - med den tidligere AGF'er, Kent Nielsen i trænersædet - med garanti til Aarhus sulten efter, at få genstartet deres sæson. Så holdet får brug alt den støtte, de kan få fra lægterne for at få endnu en sejr over de røde fra vest. 

Mustapha Bundu 080418-03 (2) 
Kampen om toppen 
Nederlaget i Randers før landholdspausen efterlod os på en femteplads i 3F Superligaen, men med samme pointtal som tredjepladsen - nemlig 20. Så en sejr på søndag vil betyde alverden for vores jagt på en plads i top seks. Og skulle vi være så heldige og dygtige, at slutte efterårsferien med en sejr, så kan vi - med lidt held fra andre resultater - måske også ligefrem tilbageerobre tredjepladsen i 3F Superligaen. 

Så der er meget på spil i kampen på søndag og derfor endnu mere grund til at komme i Ceres Park og bakke holdet op. Vi har kun tabt en hjemmekamp i denne sæson, så vi står stærkt sammen hjemme i Aarhus.

Så kom i skoven og lad holdet mærke, at I har deres ryg i jagten på endnu en hjemmesejr. Og husk det hvide flag, så holdet ikke bare kan høre, men også se jeres opbakning. Kom så de hviie! 

P1280810 (1)

Mangler du stadig billet til kampen, så find dem her >>>

Og her finder du nyttig information om kampen, der er værd at læse, når vi bliver så mange, som vi håber, at vi gør på søndag den 20. oktober kl. 14. 

Instagram3 (8)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet