Køb matchworn trøje og støt tifo-arbejdet

Af: AGF - 15. oktober 2019, kl. 21:56

Søndagens kamptrøje udloddes på auktion til fordel for tifo-arbejdet på Ceres Park.

Søndag inviterer Århus Stiftstidende og Stibo til gratis fodboldkamp i Ceres Park, når vi møder Silkeborg IF i et brag af et lokalopgør. Kampen er en del af de to lokale virksomheders fejring af deres 225 års jubilæum. Derfor spiller holdet i en særlig 225-trøje.

Og sådan en kan nu blive din. Og det vel og mærke en trøje som er blevet brugt i kampen - en såkaldt match worn trøje. For kamptrøjerne udloddes nu på en auktion, der løber til dagen efter kampen.

Her sættes alle kamptrøjerne til salg og alle indtægter fra salget går ubeskåret til tifo-arbejdet hos AGF's tilhængere. Derfor kan du ikke bare få et minde om kampen - båret af din favoritspiller. Du kan også bakke op om stemningen på Ceres Park ved at støtte tifo-arbejdet. For alle indtægter går ubeskåret til tifo-arbejdet.

Se trøjerne og byd her >>>

Og mangler du stadig en billet til kampen, hvor der er gratis adgang, så find dem her >>>

Image 002